Skocz do zawartości
Duszek mark42

Proszę o radę

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek mark42

witam serdecznie zwracam się z takim pytaniem

jestem po dwóch rozmowach ze swoją żoną o zdradzie kontrolowanej zna moje fantazje bo powiedziałem jej o nich i wie również że chciałbym to zrobić tylko z nią natomiast ona odpowiedziała mi że chyba się do tego nie nadaje więc zapewniłem ją że jak najbardziej nadaje się do tego więc ona na to że aby to mogła zrobićto musiałaby chyba cos zażyć nie wiem jak dalej postepować czy mogę liczyć na jakąś podpowiedź

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mark42

przepraszam nikt nie ma żadnego pomysłu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam nikt nie ma żadnego pomysłu

Forum jest pełne POMYSŁÓW.

Wystarczy poczytać lub przyłączyć do istniejących dyskusji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mark42

wiem że jest bardzo wiele wątków takich rozmów natomiast moja sytuacja jest jak to ujmę specyficzna i dlatego rozpocząłem nowy wątek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda jest specyficzna..., daj jej trochę czasu, nie naciskaj, tu jest naprawdę dużo ciekawych rad, poprostu poczytaj, nie jesteś pierwszy i z pewnością nie ostatni z takim problemem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mark42

uległy czytając mój wpis myślisz że sprawy idą w dobrym kierunku czy może mnie zbyła abym nie drązył tematu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ją swojej zony też nie mogę przekonać...

Jedno jest pewne, jeśli będziesz naciskać to nic nie osiagniesz..., powiedziałeś, daj trochę czasu niech się z tym oswoi....

Za jakiś czas jak będzie mega podnieca w czasie igeaszek, szepnij coś do ucha...., sam zobaczysz reakcje, sam ocenisz czy jest szansa czy nie

Wydaje mi się że jak nie będzie żadnej reakcji to dobry znak, ale to Ty musisz sam ocenić, może też być tak że nie zgodzi się nigdy, i trzeba się z tym pogodzić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mark42

rozumię sytuacja u mnie jest taka że między pierwszą a drugą rozmową minęło chyba z pół roku czasu i w sumie podczas jakiejś rozmowy w sumie sama zeszła na temat że kiedyś proponowałem jej trójkąt więc ja jej na to że jest to dalej aktualne i że bardzo chciałbym to z nią zrobić że chciałbym spróbować czegoś innego natomiast ona wtedy że chyba się do tego nie nadaje ale jak ją zacząłemzapewniaćże jak najbardziej się nadaje i że tylko z nią chcę to zrobić to po chwili zastanowienia powiedziała że chyba musiałby coś zażyć aby to zrobić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mark42

słuchaj ten powrót do tematu był jakby wypomnieniem mi że kiedyś jej to proponowałem tylko że ja podtrzymałem że dalej jest to aktualne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...