Skocz do zawartości
Morhavee

Czy kochanek hotki staje się rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niestety jestem zazdrosnica .

Gryzie mnie zazdrość tak o małżonka , jak i o kochanków ;)

Zwłaszcza , jeśli któryś mocniej zapadnie mi w ... Dusze ;)

Ale to nie jest zła , wyniszczajaca, patologiczna zazdrość.

Aktualnie na przykład jestem mega zazdrosna o driv3ra :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety jestem zazdrosnica .

Gryzie mnie zazdrość tak o małżonka , jak i o kochanków ;)

Zwłaszcza , jeśli któryś mocniej zapadnie mi w ... Dusze ;)

Ale to nie jest zła , wyniszczajaca, patologiczna zazdrość.

Aktualnie na przykład jestem mega zazdrosna o driv3ra :D

A ja jestem zazdrosny że Ty o niego jestes zazdrosna... :-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, jak zazdrość kochanki jest w niej samej, to mi nie przeszkadza. Ale po cholerę nas tym obciążać. Jakieś paniczne ruchy, złośliwość, podłość, agresja u kochanek, wojna jak w kurniku powoduje, że opada nam obojgu. Cholera, dlatego najchętniej mężatki, zakochane w swoich mężach, najchętniej przy mężach. Bo inaczej mamy niesmak i to duży. Łatwiej faceta pogonić ostrzej, bo baby po prostu nie przystoi, ale nieraz trzeba w sobie pokłady chamstwa uruchomić, zeby wysłać na drzewo. A przecież wszystkim ma być miło. Dlatego prymarnie- fajna, miła koleżanka, dopiero potem-kochanka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, no aż tak nie bywam zazdrosna :D

W życiu nie zdarzyło mi się macic w związku bulla , czy kochanka.

Natomiast ...

Tak jak Ty, Dobra- wole kiedy moj mąż spotyka się z paniami w klimacie, wiedzacymi ze to tylko gra, rozrywka, tylko przyjemność ...

I nic wiecej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przed laty sama kilkakrotnie byłam oficjalną kochanka i ani przez chwilę nie przechodziło mi przez głowę zakłócanie ich miru domowego, związku etc. Ze sobą robili znacznie więcej, niż ja z facetem, generalnie, nie miałam problemu ze zrozumieniem swojej roli. Bo albo sie człowiek na coś decyduje, albo nie.

Dobra, no aż tak nie bywam zazdrosna :D

W życiu nie zdarzyło mi się macic w związku bulla , czy kochanka.

Natomiast ...

Tak jak Ty, Dobra- wole kiedy moj mąż spotyka się z paniami w klimacie, wiedzacymi ze to tylko gra, rozrywka, tylko przyjemność ...

I nic wiecej ;)

No i o to chodzi:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najgorsze jest jak ktoś nie wie czego chce albo chce więcej niż może, albo może mniej niż chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najgorsze jest jak ktoś nie wie czego chce albo chce więcej niż może, albo może mniej niż chce.

Mor, a ty do której grupy się zaliczasz ;) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Morhavee'" data-cid="83380" data-time="1357739150">

Mor bywają sytuacje gorsze, kiedy ktoś "lepiej wie" czego ty chcesz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że większość kochanków lubi być samcem alfa :redevil: czyli tym jedynym lub numerem 1 wśród wielu :redevil: Natomiast zazdrość może pojawiać się gdy "uprawia tylko jedną grządkę" :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Mikromi☆'" data-cid="83409" data-time="1357743940">

Mor bywają sytuacje gorsze, kiedy ktoś "lepiej wie" czego ty chcesz.

to fakt... to jest gorzej :/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...