Skocz do zawartości
Morhavee

Czy kochanek hotki staje się rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

naszła mnie pewna myśl... najwięcej mogą się chyba o niej wypowedzieć kochankowie.

a więc jak to jest... gdy jest się kochankiem hotki... i ma się tą świadomość, że ona nie dość że pieprzy się z mężem, to jeszcze puszcza się z innymi kochankami... czy wtedy nie czujecie zazdrości? czy to was kręci? czy mierzi? czy w takim wypadku nie stajecie się po części wirtualnymi rogaczami?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. :dobre: Z niecierpliwośica czekam na odpowiedzi kochanków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i ma się tą świadomość, że ona nie dość że pieprzy się z mężem, to jeszcze puszcza się z innymi kochankami... czy wtedy nie czujecie zazdrości?

chyba każdy facet ma tę nutkę zazdrości....,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, czasem zdarza się zazdrosny kochanek, bywa to miłe kiedy jest podane w odpowiedni sposób, a nie jest to wybuch patologicznych emocji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Zdecydowanie Illo, masz racje - odrobina zazdrości kochanka o innych kochanków i męża jest całkiem miła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem cholernie zazdrosny :)

...ale tak jak pisałem już w jednym z wątków dotyczących 'wyłączności' pozytywna zazdrość jest dopingiem do starania się być lepszym :)

Sent from my iPhone using Tapatalk™

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

W tym wątku chyba nie chodzi o to czy kochanek jest zazdrosny ale o to czy kochanka rajcuje to że "jego" kobieta rucha sie z innym.

Z mojego doświadczenia - jak moja kochanka mówiła mi że rżnęła sie ze swoim mężem, byłem wkurwiony i zazdrosny, ale jednocześnie podniecony ta sytuacją.

Coś w tym chyba jest.. 8-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gorzej, jak kochanek namawia , żeby hotka bzykała się jeszcze z innymi- i gdzie tu zazdrośc ;) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie... wtedy ten kochanek to już nie kochanek... a raczej bull ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po co sobie tym zawracać głowę, Mor ...?

Naprawdę trzeba ich zaszufladkować ...? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...