Skocz do zawartości
Ginger

Sztuczny biust

Rekomendowane odpowiedzi

Dorzucając swoje 3 grosze.... Ja osobiście jestem miłośnikiem proporcji...lubię jak piersi są proporcjonalne do figury. Jeśli kobieta powiększyła piersi "z głową" to wygląda to bardzo...mhm...apetycznie/sexownie/pociągająco...natomiast, jeśli 45kg kobieta o wzroście 160cm ma sztuczne piersi rozmiaru D/E to wygląda to po prostu kiczowato/śmiesznie...

Matka natura ma najlepszy skalpel :) Jak to mawia znajomy- nie liczy się wielkość piersi tylko jej jakość/jędrność :aua::mily::bananasex2:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez musze stwierdzic ze proporcje chyba sa najwazniejsze.

czasami po tych poprawkach wyglada to wrecz tragicznie , a taka osóbka i tak mysle nigdy nie bedzie zadowolona z wygladu.

Duzo dziewczyn ma jakies kompleksy swojego biustu , czy to po ciazach czy tez z wiekiem.

Ale nigdy nie namawiałbym swojej partnerki na cos sztucznego.

Pewnych rzeczy chocby sie chciało nie przeskoczy sie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mimo swojego niewielkiego rozmiaru nie powiekszyłabym czasem narzekam ze za małe , no ale coz na operacje bym sie nie zdecydowała.

Przed ciaza wygladaly tak samo jak i teraz.

Balabym sie powikłań albo ze chirurg po prostu spieprzy sprawe i bedzie dopiero tragedia. Wiec lubie moje małe :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bałabym sie najbardziej, że będą komplikacje z narkozą i dzieciaka osierocę przez próżoność

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
dobrażona'" data-cid="82036" data-time="1357237689">

(taki schiz z narkozą)

Dziewczyny, co tam narkoza .... co chwila uzupełniacie swoje galerie o nowe arcydzieła przedstawiające Wasze cudowne sylwetki

to jest dopiero niebezpieczeństwo, a jaka rozpiętość powikłań:

od silnych i bolesnych wzwodów w ciasnych dżinsowych spodniach (no bo przecież nie wypada uwalniać smoka w biurze)

po zaburzenia rytmu serca, nie wspominając o powiększonych źrenicach, zatrzymaniu odruchu mrugania

połączonego z wystąpieniem gałek poza obrys oczodołu

to dopiero przeraża...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Martwić to mógłbyś się, gdybyś owych powikłań nie doświadczał.:) Kolejne biedactwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałam wykonywanej mammografii ani usg cycków, niemniej dwa razy w miesiącu palpacyjnie je badam, gin pokazał jak i gdzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Implanty...

Konieczność, czy fanaberia?

Ze względów zdrowotnych lecz dla zdrowia psychicznego kobiety - konieczność... i zapewne namawiałbym

Ze względów innych niż zdrowotne - fanaberia, ale co mnie do ludzkich fanaberii :) odradzałbym 

Z doświadczeń własnych zapewne nie umiałbym rozpoznać czy kobieta ma sztuczne czy naturalne piersi, a pytać nie wypada :D

więc nie wiem czy by mnie podniecał sztuczny biust :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat stary i jak czytam to raczej przepełniony hejtem i niezrozumieniem, ale co tam ogrzebie.

Chyba nie muszę się specjalnie wypowiadać co do samej słuszności operacji, mogłabym jedynie o obalić kilka dziwnych mitów tu napisanych, jak chociażby konieczność wymiany implantów po 10 latach - być może kiedyś tak było, dziś przy dobrym producencie nie ma takiej konieczności, ale ja w sumie nie o tym...

Ostatnio usłyszałam od koleżanki, że facet walnął jej test, że powiększone piersi nie są wrażliwe i nie zajął się nimi nic a nic! I to mnie tknęło, że właściwie coś w tym jest, że często są traktowane inaczej niż naturalne i chciałam jedynie wystosować taki mały apel, że „sztuczne” piersi takie do końca sztuczne nie są i lubią być pieszczone tak jak te naturalne na szczęście niektórzy doskonale o tym wiedzą, ale jak się okazuje nie wszyscy - dlatego pomyślałam, że o tym napiszę.

• Lubię 9
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maniurko, każda operacja piersi niesie ze sobą ryzyko zmiany ich wrażliwości. I nie chodzi wyłącznie o ich powiększenie, ale także o zmniejszenie, czy uniesienie. Piersi mogą stać się niewrażliwe, nadwrażliwe, a czasem dopiero po operacji kobieta zaczyna mieć piersi wrażliwe na dotyk. 

Miałaś więc sporo szczęścia, że Tobie się to nie przytrafiło. :) 

11 godzin temu, maniurka pisze:

Temat stary i jak czytam to raczej przepełniony hejtem i niezrozumieniem, ale co tam ogrzebie.

Z niezrozumieniem się zgodzę, jednak hejterską wypowiedź widziałam tu tylko jedną  

A w kwestii niezrozumienia - syty głodnego nigdy nie zrozumie. ;) I nie ma się tym co przejmować :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...