Skocz do zawartości
uległy†

bdsm, uległa/y-dominujaca/y, co oczekujemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie są wasze przemyślenia w tym temacie, czego oczekujecie od partnera, jako osoba dominującą, , jako osoba uległa...??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako uległy, w seksie oczekuję od partnerki, że bedę traktowany jako narzędzie do zaspokojenia absolutnie wszystkich jej potrzeb, dawania rozkoszy w każdej postaci. Jako uległy potrafie znieść naprade wiele

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej chodziło mi o relacje dominujący/a a uległa/y.

Zaufanie

Uważam że b.ważne jest zaufanie, skoro dajemy się unieruchomic, to musimy być pewni że osoba dominujaca wie jak postąpić by nie zrobić krzywdy, dlatego też uważam że po każdej takiej sesji, powinna być szczera rozmowa obydwojga, co nam się b.podobało, co było podniecajace, co było bez znaczenia, a co wogóle nas nie kręciło..., tu jakby paleczka jest po stronie dominującej..

Powinniśmy nauczyć się czytać gesty ciała, by nie mówić tak rób, bij mocniej, albo bijesz za mocno, takie słowa wyrywają z nastroju, ale sygnały wysyłane osobie dominującej muszą być jasne i czytelne, np, jeśli na nasz tyłek padają ciosy, chcemy mocniej to się wypinamy bardziej, a jeśli za mocno to próbujemy uciec, schować tyłek...

Dość popurarne jest słowo bezpieczeństwa, słowo klucz, np. Czerwony to stop, zielony to mocniej, jednak myślę że powinny być używane w ostateczności, ponieważ wybijają z rytmu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś nie mam oporów, by mówić jak. Zupełnie mnie to nie rozprasza, a powiedziałabym, że nawet nakręca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy sporo widac po zachowaniu ciała, tak jak mowisz - za mocno, uciekam, jesli chce mocniej wypinam tyłek. i tak jest z wszystkim.

Albo mowie ze boli - czyli znak zeby przystopować.

Z kolorami jest podniecajace- jak dla mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy nie jest przyjemnie powiedzieć pie... mnie mocniej, jak sukę, itd., itp.?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy nie jest przyjemnie powiedzieć pie... mnie mocniej, jak sukę, itd., itp.?

zuza, jasne że tak, ale są sytuacje że pojawiają się łzy..., krzyczy nieee, ałaaa, .. i..."zielony....."

ale do pikantnych słów dojdziemy później...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, to że są łzy, boli i krzyczy nie zawsze znaczy że się to nie podoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, to że są łzy, boli i krzyczy nie zawsze znaczy że się to nie podoba.

To też napisałem post, że pomimo że płacze, chce mocniej...

Ale osoba dominujaca musi wiedzieć że pomimo słowa "nie" ona chce mocniej!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...