Skocz do zawartości
uległy†

seks z rana czy wieczorem?

Rekomendowane odpowiedzi

Każda pora jest dobra. Rano najczęściej szybki żeby dobrze się obudzić i rozwiązać problem porannego drągala, a wieczorem to już pełna dowolność. Nie mam ulubionej pory dnia ani nocy na sex. za tym rodzicowanie wymaga dostosowania się do sytuacji i korzystania z okazji - tak jak było za gówniarza: "kiedy nie ma starych w domu" :D.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci, dzieci, dzieci.. wszyscy się dzieciami wymówkujemy. Każda pora jest u nas dobra jak przyjdzie ochota na telesfora. Dzieci wysyła się do koleżanek, na dwór albo do szkoły i jazda bo życie umyka. Czasem wczesna pobudka z pałą tu i tam, czasem popołudniowe bim bam a czasem, gdy dziatwa u dziadków, pracowite weekendy wypełnione zadrapaniami i obtarciami.

PS.

Lufka Uległy. Mam nadzieję, że się tam nie nudzisz.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

10 lat temu powiedziałabym, że o każdej porze dnia i nocy, 5 lat temu, że rano i wieczorem, a teraz,że wtedy kiedy mam czas, ale Turbo zaraz mnie poprawi, ze nie wtedy kiedy mam czas, tylko wtedy kiedy mam humor.. ... kuźwa

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z dziewczyną wieczorem a z kochanką z rana przed pracą żeby czuła się lekko zawstydzona i zabrudzona (chodzi o bielizne)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej non stop ;) no dobra z przerwą na jakiś posiłek i trochę snu, więc około 18 H na dobę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej non stop ;) no dobra z przerwą na jakiś posiłek i trochę snu, więc około 18 H na dobę :)

To byś chyba musiala z 6 kochanków znaleźć zeby dali radę bo jeden by zmarl z przemęczenia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie z rana, ale nie wcześniej niż o 17 :D

Turbo zaraz mnie poprawi, ze nie wtedy kiedy mam czas, tylko wtedy kiedy mam humor.. ... kuźwa

Turbo napisałby od święta :P

Edit: Chciałbym skorygować, dla JLO, Beyonce czy innej seks bomby może być nawet przed 6 rano, myszka i tak wstaje po 9 ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię rano, uwielbiam w ciągu dnia. Wieczorem lubię najmniej, bo z reguły człowiek zmęczony całym dniem i jakoś trudno mi wykrzesać mega power. Chyba, że się bardzo pozytywnie nakręcę ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pora to raczej kwestia wtórna. Kluczowe jest zmęczenie. Dlatego statystycznie wolę rano bo jestem bardziej wyspana niż wieczorem. Ale wieczorem też lubię jeśli dzień mnie nie styrał kompletnie. Naj naj bardziej jednak to lubię w środku dnia. Przeboleć nie mogę, że skończyły się te czasy kiedy okazji do seksu w środku dnia było tak dużo.

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda pora jest dobra :)))

Najfajniej jest w ciągu dnia bo wtedy wychodzą największe spontany.

Rano jest fajnie bo przeważnie to jest tak ze ja pieszczące budzę żonę albo żona mnie. Niestety najgoraE po takim porannym secie na spojzec jest spojżeć na zegarek .....

A wieczory to takie batdziej standardowe zaplanowane

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...