Skocz do zawartości
uległy†

seks z rana czy wieczorem?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wolę pory inne niż poranne ;)

Jakoś z rana jestem śnięty ;p Chociaż jak się mnie dobrze rozbudzi to i rano może być :D

A od jakiegoś czasu najchętniej pobzykałbym przez cały dzień i noc :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór lub noc.

Rano strasznie ciężko mi się dobudzić. No chyba, żeby to była np. Natalia Siwiec albo Anne Hathaway :) to wstałbym dla nich nawet o 6.00. 

PS. Instynkt samozachowawczy podpowiada mi, że jeśli to by była surfinia, to wstałbym o 5.59. Na bank!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczór lub noc. Rano strasznie ciężko mi się dobudzić. No chyba, żeby to była np. Natalia Siwiec albo Anne Hathaway to wstałbym dla nich nawet o 6.00.  PS. Instynkt samozachowawczy podpowiada mi, że jeśli to by była surfinia, to wstałbym o 5.59. Na bank!

No ja myślę !! ;);) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O każdej porze ma swój smak.

Rano ...... nic tak wspaniale mnie nie nastroi na cały dzień, jak seks o poranku

Wieczorem ....... większy nastrój, więcej czasu na delektowanie się, bądź też bardziej wyuzdane zabawy ;)

Dla seksu robię wyjątek i nie zabijam za obudzenie nawet w środku nocy ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dobry to rano i wieczorem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ma dzieci ten wie kiedy seks smakuje najlepiej

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4 razy po dwa razy, 8 razy raz po raz, o polnocy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz  :lach:

echhhh, kiedy to bylo  :D

nie wazna pora, wazne z kim  :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ma dzieci ten wie kiedy seks smakuje najlepiej

Kto ma dzieci ten wie jak trudno o komfortowe do niego warunki hihih

A wtedy pora nie ma znaczenia a sam fakt ze można heh

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...