Skocz do zawartości
uległy†

seks z rana czy wieczorem?

Rekomendowane odpowiedzi

Kazda :)

Byle spokoj byl ;).

I nikt nie przeszkadzal.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kazda :)

Byle spokoj byl ;).

Zgadzam się z przedmówcą/przedmówczynią ...

czasem wieczór kameralna atmosfera .. czasem za dnia ... każda opcja ma w sobie coś..ale spokój musi byc :)

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o kazdej porze inaczej smakuje, rano na szybko, (bo zaraz budzik się wlaczy, bo czas do pracy..) ale jak nastrój poprawia od rana...

Wieczorem czas na dokładniejsze zajęcie się partnerką, czy to pieszczotami, czy ostrzejszymi zabawami...

Z tym spokojem to tak różnie bywa (ciii, bo dzieci usłyszą...), no rozprasza to fakt...

No ale trudno zdecydować kiedy lepiej, raczej sklaniam się do wieczora...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wole wieczór, ciemniejsze swiatło, klimatyczniej, ale kazda pora jest dobra :D

Ps. Uległy chcialam zalozyc ten temat :D Uprzedziles mnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wolę rano, wtedy najintensywniej odczuwam wszelkie bodźce ;)

a z tym spokojem nie zgodzę się, czasem adrenalina jest przyjemna

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w tytule,

Jaką porę preferujecie, by poddać się uniesieniom..?

Ja wole Rano i wieczorem a najlepiej w srodku dnia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami rano bardzo się chce ale czasu nie ma przed pracą, dlatego pozostaje wieczór. No chyba że mamy weekend to każda pora dobra :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...