Skocz do zawartości
uległy†

seks z rana czy wieczorem?

Rekomendowane odpowiedzi

Rano , wieczór , we dnie , w nocy

Szukam dziewki by chędożyć

A ze czasem dystans duży

No to ręki muszę użyć :P

Ale za to jak dopadnę

To wygrzmoce ja przykładnie

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zależności czy rano, czy w nocy, czy wieczorem ma to zupełnie inny wpływ na mnie.

Seks z rana - uwielbiam! jestem po nocy raczej wypoczęta, nie trzeba się "napracować", żeby narobić mi ochoty, od rana mnie nosi, pobudza, chodzę nakręcona jak zegarek, jakby to powiedzieć - stymuluje mnie do przeżycia całego dnia.

w nocy - po wybudzeniu w nocy ciężko mi jest zasnąć, wiec musiałabym zostać porządnie wymęczona, żeby zasnąć a nie lewitować do samego rana...

Wieczorem - niestety biorąc pod uwagę, że całe dnie zapierniczam jakbym miała motorek w... to wieczorem jestem zmęczona, trudniej się zebrać, ale seks wieczorem jest dobry do wtulenia się i usypiania.

L.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najchętniej rano, ale po śniadaniu i kawie ;) . A potem może być drugie śniadanie i następna kawa...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym wieku nie ważna jest pora, najważniejsze że jest.

Powracając do tematu że na porę zabaw ma wiele czynników: praca, dzieci, obowiązki. Ja to bym chciał rano i wieczorem, a potem raz z żoną i raz z kochanką. W miejscach typowych, oczywistych i tych z nutą adrenaliny.
Ja raczej jestem z tych ludzi, którzy nie gdybają co by było gdyby. Życie jest życiem to tylko fantazje, które może kiedyś uda mi się zrealizować.  Cieszę się tym co mam, a jak uda się jeszcze coś od losu wyrwać to dalej będę się cieszył tym co mam i tym co przeżyłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano - szybki numerek
Popołuniu/wieczór - bardziej "pełna" zabawa.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Rano - szybki numerek
Popołuniu/wieczór - bardziej "pełna" zabawa.

Najlepiej jednego i tego samego dnia :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Najlepiej jednego i tego samego dnia :evil:

TO druga sprawa, że jak już to raz zrobię to mam potem ochotę na więcej. A jak nie ma to nie ma.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...