Skocz do zawartości
dr.Lecter

W jaki sposob dobieracie ogierow?

Rekomendowane odpowiedzi

Adalbert. Ja nie mam żadnych obaw. W dalszej części mojej wypowiedzi tłmaczę, że wolę nowych ludzi poznawać.

Nie doczytałeś do końca ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co ma zrobić facet, któremu wpadnie w oko jakaś laska z pracy, w dodatku zacznie coś między nimi iskrzyć.

Zimny prysznic? ;)

Ciężki orzech do zgryzienia.

Pewnie kokosowy. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adalbert. Ja nie mam żadnych obaw. W dalszej części mojej wypowiedzi tłmaczę, że wolę nowych ludzi poznawać.

Nie doczytałeś do końca ;)

Ok, nie tyle, że nie doczytałem, ale za szybko. Mea culpa.

Zimny prysznic? ;)

Pewnie kokosowy. :D

Nie lubię zimnych pryszniców, gorących też nie. Wolę letnie :)

Na kokosowym połamałbym sobie ząbki, a jeszcze do czegoś mogą mi się one przydać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech będzie mi wilno napisać też kilka słów z punktu widzenia tej drugiej strony. Jako potencjalny kochanek, z niewielkim - (przynajmniej na razie) doświadczeniem, chciałbym zauważyć, że należę do tej części męskiej społeczności, która potrzebuje nie tylko dziury do ruchania (przepraszam co bardziej wrażliwych za dosadne sformułowanie), ale dodatkowych wrażeń mentalnych i oczywiście estetycznych (bądź co bądź jestem wzrokowcem). Dlatego moje poszukiwania opoeram na takich kryteriach jak doskonałe porozumienie (no musi nam się lekko rozmawiać), pełna dyskrecja, zauroczenie (skłamałbym jeśli bym powiedział, że wygląd jest dla mnie mniej ważny niż wnętrze) i wzajemny szacunek.

Osobiście nie boję się weryfikacji przez co też nie unikam spotkań w cztery oczy, bo uważam, że nie można w nieskończoność rozmawiać via net, czy nawet telefon, w końcu wszystkim nam chodzi w konsekwencji o real (jak - może naiwnie - mniemam) :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...