Skocz do zawartości
dr.Lecter

W jaki sposob dobieracie ogierow?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie glownie do Rogaczy oraz ewentualnie osob rozpoczynajacych swoja przygode z ZK oraz trojkatach 2M+K:

W jaki sposob dobieracie tego trzeciego?? Czy to wy detydujecie o tym kto do was dolaczy czy decyzje pozostawiacie dla Hotki?? Ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce.

A jesli samemu dobieracie tego trzeciego ciekawi mnie tez jakie macie kryteria? Ma to byc osoba doswiadoczna czy poczatkujaca, z duzym penisem czy lepiej z mniejszym od waszego, miesniak i atleta czy raczej ktos drobniejszej budowy. W jaki wieku ma byc ta osoba oraz czy zdanie HotWife w ogole sie liczy.

Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku ma to być nasz dobry kolega który się mojej Żonie podoba. W związku z tym iż warunkiem koniecznym od pierwszej sex-randki jest to aby ogier kończył w muszelce mojego Kwiatuszka przypadkowo poznany facet odpada. Jeśli chodzi jednak o moje kryteria to bull musi być zdrowy i podobać się mojej Żonie i zagwarantować jej udane rżnięcie a reszta nieistotna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaobserwowalem wlasnie ze wielu rogaczy wybiera wlasnie swoich kolegow z pracy, czy jakis innych znajomych. Ja z jednej strony nie chcialbym aby byl to kots z grona naszych znajomych z obawy o dyskrecje. Nikt z naszych wspolnych ani z moich znajomych jakos nie chwyta tematow w stylu trojkatow, czworokatow, gang bang czy ZK i balbym sie aby moglo to byc zle odebrane w towarzystwie. Nie chcialbym rowniez aby ten trzeci chwalil sie wszystkim na lewo i prawo ze dzolero to i tamto. Dlatego wolalbym by byl to ktos nieznajomy. Z drugiej jedna strony nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Dlatego wlasnie zaczalem ten temat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw musi mi się dobrze z nim rozmawiać. Naprawdę dobrze. Atrakcyjność fizyczna jest na drugim miejscu, choć oczywiście nie może mnie odstręczać. Niemniej seks oczywiście rodzi się w mózgu. :redevil:

Ze znajomymi raczej unikam - nigdy nie wiadomo, czy nie wyjdą jakieś "kwasy".

To ja wybieram. Nie lubię Panów otyłych, a nie chodzi mi o lekki brzuszek (to lubię bardzo).

Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nie mogłabym mieć żadnego wpływu. Nie jestem mięsem armatnim.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze znajomymi raczej unikam - nigdy nie wiadomo, czy nie wyjdą jakieś "kwasy".

Dokladnie tego sie boje - niestety nie wiadomo czego mozna sie po kim spodziewac.

Mialas juz jakies dziwne sytuacje z tego tytułu??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam romans w pracy, niezwiązany z cuckoldem, 100 lat temu. Musiałam zmienić pracę, bo pan się "rozgadał". Jak zwykle w takich sytuacjach - panowie poklepywali po plecach, panie zerkały zalotnie. Na niego oczywiście. Chyba nie muszę się rozpisywać?

Już nigdy romansów w pracy!!!!!!!

Natomiast kolega szkolny sprzed x lat i przyjaciel mojego faceta (tu tylko 2 akcje) - zero problemów. Ale do przyjaciela miałam zaufanie - znają się tyle lat, że nie sądzę, by coś odwalił. Szkolny też nie sądzę, wie, że nie może sobie na to pozwolić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie podobnie jak u Zuzy, sama wybieram panów.

Pary wybieramy z Alexem wspólnie , a kogoś dla niego- on sam.

Mężczyzna musi mnie czymś "uwieść ", zwrócić na siebie moja uwagę , po prostu mnie " rozbroic".

Wtedy może liczyć nie tylko na jeden raz, ale na coś w rodzaju stałego układu.

Panów "na raz " jest niestety wiecej , wydaje mi się ze liczą na łatwa zdobycz, a tu zonk , hyhy .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek swigjar

Różnie to u nas z wyborem kochanka bywało. Poprzez zbiornik próbowaliśmy ze marnym skutkiem . Ten portal to matrix pełno w nim zbieraczy fotek oraz żonatych panów próbujących bez żadnego ze swej strony wysiłku na bezpłatną przygodę . Są oni zestresowani w pełnej konspiracji przed swoją żoną lub znajomymi i jeśli dojdzie w końcu do spotkania ślad po nich ginie (bzyknął i zniknął). Często byliśmy wystawieni do wiatru nikt nie pojawiał się na spotkanie lub osoba ta mocno odbiegała wyglądem niż oczekiwaliśmy. Po latach takich praktyki mam już wyczucie i dość szybko pisząc z takim nieznajomym wiem kto jest po drugiej stronie. Mam pewne sposoby na weryfikację która eliminuje takich osobników. 90% , ale zostaje te 10% . Czyli osoby z którymi umawiamy się na kawę zapoznawczą i tu już od mojej żony zależy czy nastąpi konkretne spotkanie.Można w końcu zwątpić i stracić zapał i chęci na takie przygody . Temu to ja piszę z panami aby nie narażać jej na ten śmietnik a i kilka nie udanych spotkań pod rząd odbiera motywację na powtarzanie tej procedury. Nie jesteśmy desperatami my swoje już co nieco już doświadczyliśmy lepiej rzadziej przeżyć te niesamowite chwile z osobą odpowiednią niż z byle kim kto nie rozumie naszych uczuć i podobnie jest z naszej strony wobec naszego kochanka . A najlepszy kochanek to jest w sumie drugi rogacz .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:) moje zdanie jest takie że w przypadku par cuckoldowych to kobieta wybiera bo to jej ma się podobać i być dobrze. Myślę też że to jakiego kochanka wybierze w dużej mierze zależy od "chwilowych" fantazji. Kobietom nie zależy na wielkich członkach i 50 cm w bicepsie, kobiety chcą czuć że są rozumiane, uwielbiane i w tym danym momencie są pępkiem świata.Jeżeli facet to rozumie to nie ma wielkiego znaczenia jak wygląda i czy ma 14 cm czy 25 "w penisie". Dobry kochanek to znaczeni więcej niż wygląd i odpicowanie, to ktoś kto mądrze odpowie zamin usłyszy pytanie.
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed wtajemniczniem kogos znajomego mam obawy ze chlop sie rozgada na lewo i prawo a pozniej wszyscy moi znajomi beda chcieli dymac. Boje sie tez ze jesli cos by nie wyszlo tak jak trzeba to wiadomo ze kims nie znajomym mozna zerwac natychmias kontakt i po sprawie. A ze znajomymi to wiadomo jak to pozniej moze wyjsc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...