Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam słabość do młodziutkich męskich ciał, ale nie do braku dojrzałości. O i mam 25 lat więc dla mnie "młodszy" to 16-19. Z rozmów i relacji innych kobiet mogę mieć się za szczęściarę bo każdy mój młodszy kochanek wykazał się i dobrym podejściem do tematu i zakresem umiejętności na poziomie od dobrego+ do baaardzo dobrego. Ale wiem, że z młodzikami trzeba uważać.

Z kolei dla kobiet 40+ to moi rówieśnicy robią za "młodych", a jeśli miałabym wybierać najmniej pociągający mnie przedział wiekowy to właśnie mój czyli tak 22-27.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć trudno mnie jeszcze nazwać wielce dojrzałą kobietą, nigdy, ale to przenigdy nie spotykałam się z mężczyzną młodszym ode mnie, ani nawet w moim wieku. Nie wiem, co by musiał w sobie mieć, aby zdołał mnie namówić na spotkanie. Zwłaszcza, że moja odpowiedź na zaczepkę od młodziutkiego mężczyzny brzmiąca "interesują mnie mężczyźni starsi ode mnie" zazwyczaj kwitowana była następująco: "ale dlaczego? ależ spróbuj! nie będziesz żałować" :facepalm:, a to jeszcze bardziej mnie zniechęcało.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, napisano:

"ale dlaczego? ależ spróbuj! nie będziesz żałować"

Mnie to zawsze zniechęca. To pachnie desperacją.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Mnie to zawsze zniechęca. To pachnie desperacją.

A także jakimś dziwnym przeświadczeniem, że skoro młody i jurny, to na pewno mnie zaspokoi. A guzik.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

to na pewno mnie zaspokoi.

w sumie nigdy się nie wie, dopóki się nie spróbuje. Wiadomo, że nie ma się sensu spotykać się z uległym "psem" jeśli lubi się dominujących mężczyzn, ale jak ktoś twierdzi że mnie zaspokoi nawet mnie na żywo nie widząc to w moich oczach nie nadaje się do zabawy. Spotykam się z mężczyznami ( parami, kobietami) z którymi łączy mnie chemia, podniecenie, dobry kontakt a nie pewność że mnie zaspokoją. Ja nigdy nie napisałam nikomu "zobaczysz, spuszczę Cię w minutę, a jak wejdę na jeźdźca to od razu tryśniesz" to jest komiczne :D

• Lubię 9
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

@MaryRose zaspokojenie tylko w realu, a nie wirtualnie 

Jasne, ale też trzeba umiejętnie zachęcić aby się spotkać w realu ;]

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zachęcanie wirtualnie to jedno, sieć "łyknie" wszystko. Real i tak to zweryfikuje. Pewna doza niepewności i rozczarowania z zawarcia nowej "znajomości" zawsze istnieje, no ale do odważnych świat należy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podejdę do tematu "politycznie" :) i oczywiście z przymrużeniem oka ;)

Nikt wam tyle nie da, co ja wam obiecam.

Tak poważniej, to czas leci, latka lecą, PESEL nie zmienny i to co nieraz wydaje się nam odległe zaraz może stać się rzeczywistością. Teraz może nas nie kręci młodość a zaraz będziemy chcieli spróbować z "młodym mięskiem". Mając 2 czy z 3 z przodu w swym wieku nieraz spotykałem się z określeniem, "za młody" itp.
Odpowiadałem iż znam osoby co mają 2 z przodu i dojrzałość emocjonalną, znam takie co mają 4 i 5 z przodu a zachowanie mają jeszcze nawet 1 góra 2. - kogo zatem szukasz?
Dla mnie liczy się dojrzałość emocjonalna, jeżeli ktoś ją posiada, szuka jej to jest duża szansa spędzenia wspólnie czasu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...