Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem na myśli jej osobą jak i typ. Wszak takiego dobrodziejstwa w naszej Ojczyźnie aż nad to :( samo wyobrażenie tego budzi we mnie wstręt. Co do fikołków to polecam zapoznać zawodową tancerkę lub absolwentkę szkoły baletowej ehhhh :/

Życzę Ci jak najwięcej takich dobrodziejstw w łózku,tylko zauważam w twojej wypowiedzi,że jesteś bardzo wybredny ;)

Co do tancerek i absolwentek szkół baletowych,to ciężko mi będzie znaleść Panią w wieku Pani Kasprzyk,która będzie wstanie wykonać fikołka w łóżku :redevil:

Z pozdrowieniami,

<wymagający> Pioruniasty

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście jestem przeciwnikiem generalizowania, czasami można trafić na kogoś starszego z mentalnością 16 latka który traktuje swoją zdobycz jako trofeum i to jest cechą, którą przypisał bym ogólnie fecetom i nie ma znaczenia czy stary czy młody, dla mnie nic nie jest czarno białe poprostu jeśli ktos się wykaże inteligencja, dojrzałością i jest atrakcyjny dla nas, to nie zastanawiam bym się dwa razy.. oczywiscie są jeszcze gusta i podejrzewam, że jest dużo kobiet, które preferują fizycznie dojrzałych facetów, zapewne dużo w tym się kryją fantazje z czasów nastoletnich :-? co do płacenia artystom, to trzeba jasno odróżnic tych co dzieło artystyczne traktuja jako produkt czyli ma cene i można, to kupic czli czalkowicie podporzdkowali się rynkowi i tych co za wszelką cenę tego unikają wychodząc z zalożenia, że sztuka jest dobrem ogólno dostępnym i niekoniecznie do zamkniencia w puszce z naklejką promocja.... no i ty z mojego wymadrzania się :-D swoją drogą, to bardzo ciekawy temat :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dla powiedzmy atrakcyjnej 40-latki 20-latek jest smacznym kaskiem.. z pewnościa tak. Dla niego... po stokroć tak .. fizycznie powinno aż iskrzyć w takim układzie. Trudniej z niebezpieczeństwem że młodemu "odbije palma" ale sam sex mniam mniam ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jakoś młodzi mnie nigdy nie pociągali, choć nie powiem, że się nie zdarzyło. :redevil:

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aa mi sie wydaje ,że jest to takie fajne tabu. Jak dojrzała hotka przyjmuje furię testosteronu młodzika a mąż się przyglada..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, dobra ;) jeszcze nabiorę jakieś złudne nadzieje ;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młodzi faceci szukaja wg mnie u dojrzalych kobiet tego wyuzdania, swadomosci swojego ciala i gotowosci na ostrxejsze klimaty;) A jesli sa takie hotki to wg mnie idealnie by wspolgraly z mlodym kochankem:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście jestem przeciwnikiem generalizowania, czasami można trafić na kogoś starszego z mentalnością 16 latka który traktuje swoją zdobycz jako trofeum i to jest cechą, którą przypisał bym ogólnie fecetom i nie ma znaczenia czy stary czy młody, dla mnie nic nie jest czarno białe poprostu jeśli ktos się wykaże inteligencja, dojrzałością i jest atrakcyjny dla nas, to nie zastanawiam bym się dwa razy.. oczywiscie są jeszcze gusta i podejrzewam, że jest dużo kobiet, które preferują fizycznie dojrzałych facetów, zapewne dużo w tym się kryją fantazje z czasów nastoletnich :-?

Zgadzam się. W swoim fachu mam spory - specyficznie intymny kontakt - z mnustwem ludzi. Mnie się buzia nie zamyka, więc "chcą czy nie" rozmawiają.

Bywa że doświadczam schizofreni. Wygląd świadczy o pewnym sposobie bycia, a kiedy usta się poruszają słyszę kogoś zupełnie innego.

Ja wolę min. po 30.

Zouza!!! To były skrajne wartości dla podkreślenia kontrastu. A nie liczby wzięte z doświadczenia.

Gdzieś czytałem, że średni stosunek trwa około 13 minut. Ciekawe dlaczego reklamy trwają 15? :lach::facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...