Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Syn wniebowzięty, że kumpel posuwa mu matkę... No trudno sobie kogoś takiego wyobrazić. Co z tą Boliwią? Chłopaki podrywają wzajemnie swoje mamusie? :D a propos takiego tematu przypomniał mi się film "Idealne matki" dostępne na cda, polecam :D

Dalej mam wątpliwości co do "powszechności" tego tematu na naszym podwórku. Cisza o tym w polskim internecie i to w epoce kiedy wszystko tam ląduje.

Może i bym powiedział... gdyby poderwał moją ;)

- człowiek istnieje, funkcjonuje w grupie. Nie zdajemy sobie sprawy, jak na takiej akceptacji nam zależy.

Ja bym chciał otwartości, ale co oni sobie pomyślą. Skreślą mnie.

Nawet ów cuckold, mój kolega, jego żona, ja, jak się okazało po latach, od początku myśleliśmy podobnie. :)

Ile lat musiało upłynąć, aby do tego, wiadomego doszło, bo każdy bał się opinii pozostałych. A wszyscy rozmyślaliśmy o jednym.

Pewien urok, swoją drogą w tym był.

Na stronach erotycznych jest serwowany seks w trójkę z udziałem matki i córki. Aktorki są charakteryzowane na pokrewieństwo, bo to tabu. Tak jest w wielu krajach. 

Pisząc nawet tu, trzeba bardzo uważać, aby także polskiego prawa nie przekroczyć. A to bardzo łatwo. 

Moim zdaniem znany aktor, kreujący rolę Ferdka Kiepskiego (ponad 15 lat), dalej, mimo Jego zapewnień, nie ma dystansu do tej roli. O widowni, to niema potrzeby wspominać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Syn wniebowzięty, że kumpel posuwa mu matkę... No trudno sobie kogoś takiego wyobrazić.

Hmmmm... A czemu nie?

Matka nie jest własnością dziecka. 

A, moim zdaniem, dziecko powinno cieszyć się szczęściem rodzica.

No co innego, gdyby kolega matkę skrzywdził.

czy dojrzalszy przez wiek, dojrzalszy typ urody, sposób reakcji, rodzaj ciekawości, zmysłowości. 

Wszystkie powyższe.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... A czemu nie?

Matka nie jest własnością dziecka. 

A, moim zdaniem, dziecko powinno cieszyć się szczęściem rodzica.

No co innego, gdyby kolega matkę skrzywdził.

Wszystkie powyższe.  

Masz obszerną paletę. to mi się podoba.

Z mamusią i synkiem może nie jest aż tak prosto, ale generalnie - tak.  W ogóle każdy powinien się cieszyć szczęściem każdego.  Zaraz by się lepiej żyło.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co bardziej działa przy wyborze: młody z cechami dojrzałego, dojrzały   z cechami młodego?

Drażnią mnie dziecinne zachowania, które przejawia wielu młodych mężczyzn (co nie znaczy, że i dojrzali wiekiem takowych nie miewają). Ale też - nie wiem jak to określić - "narwanie" (nie mylić ze spontanicznością). 

Lubię męskie ciało, wcale nie musi być idealne, nie chłopięce. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem znany aktor, kreujący rolę Ferdka Kiepskiego (ponad 15 lat), dalej, mimo Jego zapewnień, nie ma dystansu do tej roli. O widowni, to niema potrzeby wspominać. 

Co masz na myśli mówiąc, że nie ma dystansu do tej roli i o co Ci chodzi z widownią? I jaki to ma związek z tematem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drażnią mnie dziecinne zachowania, które przejawia wielu młodych mężczyzn (co nie znaczy, że i dojrzali wiekiem takowych nie miewają). Ale też - nie wiem jak to określić - "narwanie" (nie mylić ze spontanicznością). 

Lubię męskie ciało, wcale nie musi być idealne, nie chłopięce. 

Zou, temat jest bardzo interesujący, a skoro mówisz o ciele i jego idealności lub braku, to powiem, jak to widzę i na co reaguję.

Kobiece ciało, młodziutkie, ma w sobie świeżość fenomenu życia. ma w sobie często bliskość, lub gotowy ideał urody.  Ma w sobie pierwszość zdarzenia.Nie sposób się tym nie zachwycać.

Ciało takiej kobiety nie ma jednak znamienia czasu, doświadczenia, rysu własnego. Jest często zbyt idealne i zbyt anonimowe.

Kobieta dojrzała ma w ciele zapisaną siebie. Swoją doskonałość i anonimowość, która jest przetwarzana w procesie życia na indywidualność,niepowtarzalność, niedoskonałość.  Dotykając takiego ciała dotykam fenomenalnej rzeźby. czuję rzeźbę w dłoniach, w palcach, czuję całym ciałem.  Ciało czyta ciało.

Wie to każdy twórca: ciało dojrzałe fotografuje się, rysuje, maluje, rzeźbi inaczej niż doskonałe.Niedoskonałe jest znacznie ciekawsze i bardziej fascynujące. Doskonałość szybko nudzi.   Do doskonałości odnosimy się jako do wzoru, ale nie bardzo można nieustannie żyć ze wzorcem.

Każde ciało czytam inaczej.  I bardzo lubię, bardzo mnie pociąga pełnia kobiecego rozkwitu

A ciało w połączeniu z inspirującym i niebanalnym umysłem, który jest głównym ośrodkiem seksualnym, to najlepsza kombinacja

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonałość szybko nudzi. 

Niedoskonałe jest znacznie ciekawsze i bardziej fascynujące.

A ciało w połączeniu z inspirującym i niebanalnym umysłem, który jest głównym ośrodkiem seksualnym, to najlepsza kombinacja

Przepraszam za przestawienie kolejności, ale... jakbym sama to napisała.

Dotyczy to obu płci. Przynajmniej dla mnie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za przestawienie kolejności, ale... jakbym sama to napisała.

Dotyczy to obu płci. Przynajmniej dla mnie. 

Ale co do praw autorskich pozostaniemy w zgodzie ?   :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na to moje słowo :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na to moje słowo :D

Czyli mamy sytuację przyjemnie poważną: słowo ze słowem.  Czuję ekscytujący dreszczyk  :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...