Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie dużo mam propozycji od bardzo młodych facetów. Aż mi niezręcznie! Jak się Panie, Panowie zapatrujecie?

Z pewną ostrożnością należy podchodzić do ministrantów. Może wystąpić konflikt interesów, oraz casus prawny.  Co do reszty, w dowolnym wieku powyżej,nie widzę przeciwwskazań  :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat na tych, z którymi się intymnie spotkałam nie mogłabym narzekać. :P To były jednak specyficzne sytuacje, o których nie będę się rozpisywać. Rzadko zdarza się, by fizycznie pociągał mnie bardzo młody kochanek. A już szczególnie jak mi pisze jakieś bzdety i od pierwszej wiadomości jest wulgarny. Dlaczego nie bardzo młodzi? A dlaczego mężczyzn kręcą biuściaste, bardzo szczupłe, pulchniejsze, brunetki, blondynki??? Po prostu - albo ktoś pociąga, albo nie. :P Muszę przyznać jednak, że kilku młodych Panów z forum jest bardzo pociągających. Cała tajemnica - dać się trochę lepiej poznać w rozmowie. :) Lubię myślących i argumentujących, nawet jeśli nie podzielam poglądów.

Zou, to jest jasne - jeśli nie chcesz się rozpisywać o specyficzności sytuacji z młodymi kochankami nie ma sprawy.  Ale piszesz ciekawie w sprawie, mam więc pytanie nieco inne, na które może odpowiesz. Pomimo, że zamykasz to krótkim: a dlaczego mężczyzn kręcą biuściaste...

Chyba każdy z nas, mając jakieś upodobania, odczuwając pociąganie jednego typu urody, wieku, głosu, wyrazu oczu, takiego czy innego biustu, tuszy itd, zastanawia się czasem dlaczego i co właściwie nas przyciąga, a co odpycha. czemu akurat nie młody, a dojrzalszy, jak w Twoim przypadku, albo młody, a nie dojrzały, jak w innych przypadkach. czy dojrzalszy przez wiek, dojrzalszy typ urody, sposób reakcji, rodzaj ciekawości, zmysłowości.  Co bardziej działa przy wyborze: młody z cechami dojrzałego, dojrzały   z cechami młodego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miałem 23 lata spotykałem się z 52 letnią kobietą i bardzo miło to wspominam.. Atmosfera zakazanej znajomości była bardzo podniecająca zarówno dla mnie i dla niej. Do teraz pamiętam nasze potajemne spotkania, ciche przemykanie i wkradanie się do jej pokoju kiedy jej dzieci w moim wieku były w domu.

Tylko nie mów, że romansowałeś z mamą swojego kumpla :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie mów, że romansowałeś z mamą swojego kumpla :D

A czemu nie? To bardzo popularne marzenie chlopaków.  Czasem da się wykonać.  takie mamy są pyszne.  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie? To bardzo popularne marzenie chlopaków.  Czasem da się wykonać.  takie mamy są pyszne.  :redevil:

W Polsce mało realne. Poza tym syn takiej mamusi chyba nie byłby zbyt szczęśliwy gdyby się dowiedział  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Polsce mało realne. Poza tym syn takiej mamusi chyba nie byłby zbyt szczęśliwy gdyby się dowiedział  :redevil:

- myślę, że myślenie wszędzie podobne, irracjonalne, życzeniowe. Mieszkaniec Włoch (każdy, a Polska to druga w rankingu maminsynków) oznajmia, że wszystkie kobiety to ladacznice, z wyjątkiem jego matki.

Szczęśliwy by był, gdyby to On, uwodził mamusie kolegi. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- myślę, że myślenie wszędzie podobne, irracjonalne, życzeniowe. Mieszkaniec Włoch (każdy, a Polska to druga w rankingu maminsynków) oznajmia, że wszystkie kobiety to ladacznice, z wyjątkiem jego matki.

Znasz takie historie w Polsce? :D Ja byłbym zadowolony gdybym uwiódł mamusię kolegi :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To znowu ma niewiele do rzeczy. Co to znaczy: w Polsce to mało realne? A niby czemu i skąd wiesz, że w Polsce?   Ja słyszałem, że są z tym pewne trudności w Boliwii. O Polsce nie słyszałem, żeby występowały trudności. :-P

synek mamusi może wiedzieć, lub nie wiedzieć. Jak wie, może nie być zbyt szczęśliwy, może być troszkę szczęśliwy, całkiem szczęśliwy, a także całkiem nieszczęśliwy, oraz wniebowzięty. Jest różnie.  To też nic nie ma do sprawy marzeń facetów i do ich realizacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znasz takie historie w Polsce? :D Ja byłbym zadowolony gdybym uwiódł mamusię kolegi :redevil:

- tabu. Coś powszechnie istnieje, ale nie można z w/w powodów o tym mówić.

To, że byłbyś zadowolony, to nie musisz mnie przekonywać, ja podobnie. Całkiem inna kwestia, to pochwalenie się przed Twoim kolegą, jednocześnie synem tej kobiety. Powiedziałbyś? Pytanie z założenia retoryczne.

synek mamusi może wiedzieć, lub nie wiedzieć. Jak wie, może nie być zbyt szczęśliwy, może być troszkę szczęśliwy, całkiem szczęśliwy, a także całkiem nieszczęśliwy, oraz wniebowzięty. Jest różnie.  To też nic nie ma do sprawy marzeń facetów i do ich realizacji.

- może być szczęśliwy, ale chyba w "sercu", raczej nie... publicznie?

Owo tabu, aspekt kulturowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To znowu ma niewiele do rzeczy. Co to znaczy: w Polsce to mało realne? A niby czemu i skąd wiesz, że w Polsce?   Ja słyszałem, że są z tym pewne trudności w Boliwii. O Polsce nie słyszałem, żeby występowały trudności. :-P

Syn wniebowzięty, że kumpel posuwa mu matkę... No trudno sobie kogoś takiego wyobrazić. Co z tą Boliwią? Chłopaki podrywają wzajemnie swoje mamusie? :D a propos takiego tematu przypomniał mi się film "Idealne matki" dostępne na cda, polecam :D

- tabu. Coś powszechnie istnieje, ale nie można z w/w powodów o tym mówić.

To, że byłbyś zadowolony, to nie musisz mnie przekonywać, ja podobnie. Całkiem inna kwestia, to pochwalenie się przed Twoim kolegą, jednocześnie synem tej kobiety. Powiedziałbyś? Pytanie z założenia retoryczne.

- może być szczęśliwy, ale chyba w "sercu", raczej nie... publicznie?

Owo tabu, aspekt kulturowy.

Dalej mam wątpliwości co do "powszechności" tego tematu na naszym podwórku. Cisza o tym w polskim internecie i to w epoce kiedy wszystko tam ląduje.

Może i bym powiedział... gdyby poderwał moją ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...