Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie wiek nie gra roli, jeżeli Hotka jest atrakcyjna to nie moja wina, że wzbudza we mnie pożądanie :)

zgadzam się w 100% najważniejsze jest pożądanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie .... młody kochanek... odpada, nie kręci mnie

dojrzała kobieta???  jak najbardziej :):):)

(tylko co znaczy dojrzała, bo jak czytam to dla niektórych, to już od 30 lat się zaczyna:):))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie .... młody kochanek... odpada, nie kręci mnie

dojrzała kobieta???  jak najbardziej :):) :)

(tylko co znaczy dojrzała, bo jak czytam to dla niektórych, to już od 30 lat się zaczyna:) :))

Moja Pani 55 :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani 55 :-)

to chyba dojrzala. dojrzale panie sa swietne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że z kochankami jest tak jak z ludźmi, z którymi mamy do czynienia na co dzień. Są młodsi, z którymi możemy podejmować mądre tematy, którzy mogą nas zaskoczyć swoja inteligencją i doświadczeniem. Są rówieśnicy, z którymi można pogadać tylko o pogodzie, co i tak nie zawsze dobrze wychodzi.

Dla mnie przedział zaczyna się od 25 lat, kończy na dojrzałości.

U mnie niechęć do młodszych, może wynikać, z tego że traktuję je trochę jak dzieci. Gdybym miał osiemnastoletnią kochankę to prześladowałaby mnie myśl, że jest ona koleżanką mojego dziecka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie dużo mam propozycji od bardzo młodych facetów. Aż mi niezręcznie! Jak się Panie, Panowie zapatrujecie?

- jak mawiają: psy na lata się nie gryzą? :)

Ale, ale, zgodnie z prawem, wybranek(a) powinien (na) mieć skończone 15 lat. Na terenie RP. Ostatnio, trzeba jednak sprawdzać, czy nasz Sem podczas ostatniej nocy, nie przegłosuje inaczej. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Radku, polecam sąsiadkę ok. 80. Tylko najpierw pieski wyprowadź... ;)

Mając kochankę lat osiemdziesięciu, kochanek powinien zadbać  o jej wygodę: zmajstrować dla niej ławeczkę z poduszką przy grobie męża kochanki. 

Mąż kochanki, jako rogacz, będzie wszystko widział z góry.  Co sprawi mu niewątpliwą przyjemność. Leżenie bez ruchu i telewizora jest dosyć nudne.   :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...