Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Dojrzała hotka to wyróżnienie dla gołowąsa i tak powinien ją traktować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnie wszystkich przepraszam, nie chciałem nikogo urazić, ale widzę, że wywołałem burzę i złość, co nie było moim zamiarem. Chciałem luźno wyrazić swoje zdanie, a tym czasem? To straszne co się dzieje na tym forum. Kiedy tu trafiłem myślałem że znalazłem oazę, że jestem wśród sowich, Jak widać grubo się pomyliłem, jeden post i niektórzy zaczeli z miejsca na mnie najeżdżać, komentować jak bym był największym złem i kimś bez poziomu, że nie powinienem tu być. Napisałem tylko, że jestem młody i od razu komentarze o głupich nastolatkach, o braku mojej dojrzałości. Generalnie juz pewnie sie nie wybronie, ale nie dyskryminujcie nikogo ze względu na wiek, ja mogę być nie lubiany, ale przecież jest cała masa innych młodych, którzy mogą być wspaniałymi osobami i byc lepi pod pewnymi względami od starszych. nie gaście ich tylko dlatego że są młodzi, to że jesteście starsi nie czyni was lepszymi. Przeraża mnie to co widzę tu na forum, poprzeglądałem tematy i zauważyłem, że często kiedy ktoś przedstawi coś napisze i nie spodoba się to większości, to od razu zaczynają się najazdy i wszystko co napisał jest wykorzystywane przeciw niemu. Niektórzy zaczynają go bronic i od razu kłótnia. Całe szczęście, że jest tu Sem robi ogromna robotę i potrafi polepszyć sytuacje. Ludzie po co jesteście na tym forum? Żeby się obrażać kiedy czyjaś opinia jest juz dla nas nieakceptowalna, przecież dla osób z zewnątrz cale to forum jest nie do przyjęcia. Powinniśmy się trzymać razem, szanować i wspierać. Mo że ktoś tak ja popełnił błąd, trzeba dać mu szansę i pomóc, a nie zniszczyć! Skąd tutaj tyle nienawiści i gniewu? Czyż nie jesteśmy tutaj, bo gdzie indziej spotykaliśmy się czymś podobnym? Proszę was, więcej spokoju i szacunku dla drugiej osoby, po co ta cała nienawiść?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No złapałeś plusa Młody za te przeprosiny, przynajmniej u mnie.... Dziewczyny też nie są tak mocno obrażalskie, na PW wiadomość i sprawa myślę do załatwienia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Radka...

I nikt Cię nie niszczy..., każdy jakąś gafe strzeli..., szacun, że to wyprostowales..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten ktory napisal Mati, mnie rozbawil o starych... Jednak co do tego ze jak wiekszosci sie nie spodoba lub glownie stalym hotka to kazdy zaczyna atakowac dana osobe... ale co tam, koniec tego gadania o malej glupocie mlodego.

Mowi sie ze mlody jest mniej doswiadczony, przynam jednak mlodsi ucza sie coraz szybciej takich rzeczy a w dodatku lubia probowac cos nowego. A, hotka musi sie zastawnowic co chcialby od mlodego.. bo wiadomo, ze kazdy kochanek jest inny... Ja moge lizac, calowac, piescic kobiece cialo nawet tydzien... bo kocham to robic, a inny moze lubiec co innego. O co mi chodzi z tym? Ze jak zauzwazylem to Illa, Zouza i pare innych wrzuca wszystkich mlodych do jednego worka, dlaczego?

Oczywiscie, Zouzo. Przeszkadza Ci ze ktos naczal sie uczy, czy szkola Ci daje cala wiedze? Wierz mi lub nie, ja ze szkoly troc wyciagnelem bo w wiekszosci sam musze sie nauczyc.

Jak napisalem chaotycznie to przepraszam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlugi i konstruktywny post.

Radek, ostatnio nie patrze na to aby tu wam jakos "zaimponowac". Choc prosze o napisanie, co zlego tam widzisz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja leżę i się rechocę, bo to "starsza" to taki interwał wiekowy, że hej. Punkt widzenia zależy od punktu widzenia. Więc leże i kwiczę, bo zdecydowanie jestem "starsza" dla coraz wiekszej grupy ludzi, tylko nie dla siebie?

PS. Zastanawiam się, co jest bardziej obraźliwe- młody chuj, czy stara picz? :)

To jest generalnie obraźliwe, nie ma sensu stopniować. Takie określenia nie powinny być w ogóle rozważane jako element kulturalnej dyskusji. A starsza oczywiście, że jest zmienną i dla każdego znaczy co innego. Nawet dla tej samej osoby się to bardzo zmienia i z wiekiem i z przypadkowymi doświadczeniami. A czy to, że jesteś "starsza" to określenie pejoratywne? Dla mnie zupełnie nie, kiedyś wszyscy byliśmy wpatrzeni w starsze rodzeństwo, starsze klasy. A to określenie dla mnie nie jest nacechowane negatywnie. Jest naprawdę mnóstwo kobiet po 40. które wyglądają dużo lepiej niż większość dwudziestolatek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...