Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie spokój ;)

Myślę że nikt tu nie chciał celowo nikogo obrazić a i WIERZĘ że kolega (od którego spór się zaczął) po prostu nie doczytał w Regulaminie naszym, że po prostu nie wolno w żaden sposób Paniom urągać, ale też wierzę że braki swoje nadrobi. Jesteśmy taką społecznością trochę jak małe miasteczko gdzie się prawie każdy z każdym zna, jak "Wilkowyje" tak trochę. Dajmy więc szansę koledze się wykazać i popisać trochę, choć Wasze zdenerwowanie rozumiem, bo to nie było stosowne nazywać dojrzałą kobietę starą. Tak tutaj nie wolno kurwa pisać po prostu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No Ciebie to z kolei Radku trzeba znać po prostu, dlatego ten komentarz będzie zapewne lubiany :lach:

No mówiłem, Wilkowyje. Chopa znosz? Wiesz jak godo? To go LUB :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo kręci w relacjach ze starszą kobietą jej doświadczenie życiowe, a również ciało dojrzałe i zadbane może być równie piękne albo piękniejsze niż młodej dziewczyny. Bo człowiek bez najmniejszych skaz jest nudny :P. A doświadczenie życiowe jest ważne oprócz łóżkowego, bo nienawidzę pustego seksu, bez żadnej chemii poza łóżkiem (nie mówie o miłości, tylko o jakimś porozumieniu, że dwoje ludzi czuje się dobrze ze sobą). A tak wygląda rzeczywistość, że ciekawsze są kobiety starsze. Nie wiem czy mogę do tego tematu podrzucić linka z ładną wizualizacją tego, że dojrzałe ciało też może być piękne nie będąc nastrzyknięte plastikiem :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja leżę i się rechocę, bo to "starsza" to taki interwał wiekowy, że hej. Punkt widzenia zależy od punktu widzenia. Więc leże i kwiczę, bo zdecydowanie jestem "starsza" dla coraz wiekszej grupy ludzi, tylko nie dla siebie?

PS. Zastanawiam się, co jest bardziej obraźliwe- młody chuj, czy stara picz?:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie już się wykazał, inaczej potraktowałabym takowy "żart" od starego znajomego, a inaczej od młokosa i to zdaje się w drugim/trzecim poście na Forum.

Był temat o młodych kochankach, wypowiedziałam tam swoje zdanie, jednak nie w ten sposób, a że w nastroju bojowym jestem, to zaraz tam pójdę i dowalę wszystkim smarkaczom po równo, w stylu jaki smarkaty zaprezentował powyżej, a nawet lepiej i o! :redevil:

I przez takie teksty nie ma najmniejszych szans, by pocałować mnie w mały palec u nogi. Młodość to ma się równać chamskość? Po prostu żenujące!!!!!!!!!!!

Niech się ćwiczy przed lustrem lepiej, bo żadnego pożytku z takiego ktosia nie będzie.

Ależ miłe Panie..., ja nie rozumiem waszego oburzenia....

Przecięż te roczniki nie są stare....., i dluuuugo nie będą..... :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy przecież to nie chodzi o rocznik.

Można przecież rzucać chujami i cipami po ścianach, ale..................

trzeba wiedzieć, gdzie i po co.

Temat wywołała Zou i ma prawo oczekiwać, minimum kultury wypowiedzi.

a nie które wypowiedzi, to jak to zdjęcie wstawione przez Radka :):):):):)

(jadę na randkę) białe szpileczki i dresik,

same w sobie cudne

ale w komplecie

do duuupy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zibi, przecież wiem... no...

niektórych tekstów, poprostu nie da się skomentować.....

to tak jak czasem niektórym odpierdala przez cb radio...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nastolatkowie chcieli zabłysnąć, ale zgasili samych siebie.

Muszą się nauczyć że:

"I kobieta, i kwiat mają dni swoje. Nie mają lat."

Jan Sztaudynger.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...