Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie dla odmiany może być młody i niedoświadczony .ale musi być pojętym uczniem :redevil:

A tak serio, z dużo młodszym od siebie to ja sobie tego nie wyobrażam ,do tego to ja chyba też muszę jeszcze dojrzeć :P

Jak u Ciebie wyglądają zajęcia? Dużo teorii, czy raczej praktyka? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Praktyka ,na teorie nie mam czasu B)

Słusznie :redevil:

A, że na naukę nigdy nie jest za późno i zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć, chętnie zapisałbym się na takie warsztaty haha :redevil: Ale po szczegóły do uzgodnienia zapraszam jc prywatnie, żeby nie spamować forum ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oczywiście jako ,,młodziak" jestem jak najbardziej za. Większość moich kontaktów była ze znacznie starszymi i w cale tego nie żałuję, a może nawet wręcz przeciwnie. Jak to mówią: NA STAREJ PICZY, MŁODY HUJ SIĘ ĆWICZY :redevil:

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I przez takie teksty nie ma najmniejszych szans, by pocałować mnie w mały palec u nogi. Młodość to ma się równać chamskość? Po prostu żenujące!!!!!!!!!!!

Niech się ćwiczy przed lustrem lepiej, bo żadnego pożytku z takiego ktosia nie będzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny dobrze powiedziane...

Ty Mati a na młodej piczy kto ćwiczy ? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, on nie wie, dopiero co zaczął trenować na babkach..w piachownicy.

A czyli ja sie nie nadaję wcale :D

Illciu i lepiej niech zostanie przy tych piaskowych babkach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mam być szczery - znam to powiedzenie, ale nie popieram jakoś szczególnie wulgarnych wypowiedzi i sam staram się takowych nie publikować, trzeba znać granice dobrego smaku ;)

Myślę, że kolega nie chciał nikogo obrazić i to wytłumaczy wszystkim.

Ja wnioskuję, że nie ćwiczy się na młodej, tylko dla młodej ;)

Boy no ale jak młoda jakies pojecie o seksie juz ma ale jest nadal młoda ? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, wyraźnie napisałem, że nie popieram wulgarnych wpisów ;) a że już nawet pożartować nie można to zamilknę w tym temacie :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To pożartujmy nt. długości Twojego penisa. No przecież pożartować można. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...