Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uważam że wszystko zależy od gustów danej osoby. U mnie to jest tak że i owszem pociągają mnie dojrzałe kobiety, miałem przyjemność być z takimi i wspominam to naprawdę rewelacyjnie, ta namiętność ta chemia och nie do opisania. I co interesujące były to kobiety raczej uległe i lubiące mężczyzn zdecydowanych i konkretnych :mrgreen: Co nie znaczy że z równieśniczkami było mi źle, nic z tych rzeczy nie nie nie :evil: całuski dla wszystkich Hotek :serce:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aa mi sie wydaje ,że jest to takie fajne tabu. Jak dojrzała hotka przyjmuje furię testosteronu młodzika a mąż się przyglada..

Pod warunkiem, że furia trwa dłużej niż 3 minuty...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kogo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ Zuz.. najpierw 3 minutki.. potem powoli , powoli zwiększa sie dawkę :-) aż przyuczy młodego ..i jest git

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja znam kobietę co wieku 40lat plus przez pół roku romansowała z 20-latkiem. Atrakcyjną .. nad wyraz. Tera ztwierdzi , że to najfajniejszy okres w jej zyciu..

Ma prawo.

jakbys czytal moje zycie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zapędów belferskich. Wolę wykształconych już. :P

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając temat uświadomiłem sobie, że już od dawna nie byłem ze starszą kobietą... hmm... aż się mi zaczęło marzyć... :D

brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie dla odmiany może być młody i niedoświadczony .ale musi być pojętym uczniem :redevil:

A tak serio, z dużo młodszym od siebie to ja sobie tego nie wyobrażam ,do tego to ja chyba też muszę jeszcze dojrzeć :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...