Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w takim ukladzie mocno dminujacym z dojrzala kobieta chetnie wystapilbym w dowolnej roli;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dojrzala kobieta

A jaki to przedział wiekowy dla Ciebie taka dojrzała kobieta?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie 10 lat, swiadczy juz o tym, ze kobieta jest znacznie dojrzalsza tzw MILF ;) a 27 to nie moj wiek ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie 10 lat, swiadczy juz o tym, ze kobieta jest znacznie dojrzalsza tzw MILF ;) a 27 to nie moj wiek ;)

Nie kumam, pytałam o przedział wiekowy, a nie o różnicę wieku ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kazdego to moze znaczyc co innego ;) ale ja traktuje kobiety ok 35 jako te juz bardziej dojrzale ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytałam o każdego ;)

Czyli dla Ciebie dojrzała kobieta ma powyżej 35 lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zdanie w tym temacie pewnie znacie :P

Nie mam nic przeciwko a wrecz zachecam do tego heh ;) nie kazdy jest niedojrzałym "zaliczaczem"

Sam mialem kobiete starsza o 19 lat.. przez 2 lata.

Moj pierwszy kontakt z cuckoldem to kobieta lat 46 ja bylem w wieku lat 18.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są takie kobiety które na dzień dobry mówią nie, "w twoim wieku mam syna" itp. czego odemnie oczekujesz, że co... ?

Inne to kręci.

Część kobiet nie zdają sobie sprawy z takich możliwości, tj. że są jacyś młodzi którzy by się nimi zajęli.

W przypadku pary z którą się spotykam- hotkę to kręci. Że młody bull woli ją a nie rówieśniczki. Rogacz czuje respekt- młody, umięśniony...

Dla młodych facetów dojrzała kobieta to coś ekstra.

Do tego zrobiła się moda na tzw. MILF.

Taką kobietą można zaimponować kolegom.

Temat dość nietypowy .

W odwrotną stronę starszy mężczyzna, młodsza kobieta przyjmowany normalnie.

W drugą to trochę źle widziane.

"Prekursorka" w Polsce to Małgorzata Foremniak.

Najnowasza para to reżyserka Małgorzata Szumowska (39 l.) i aktor Mateusz Kościukiewicz (26 l.)

Taki standard to:

20lat i 40lat. Czyli wychodzi jakieś 20 lat.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jakoś b. młodzi mnie nie kręcą i już. :P

Zdarzały się przypadki, ale jednak.............

Ja wolę min. po 30.

No jakoś młodzi mnie nigdy nie pociągali, choć nie powiem, że się nie zdarzyło. :redevil:

Zaczęłaś temat, ale wygląda na to, że robisz uniki i nie chcesz konkretnie napisać dlaczego "nie". A mnie to ciekawi :redevil: .

Snuję więc domysły, że być może doświadczenia, które miałaś z młodymi (młodszymi) były złe. Ciekawi mnie bardzo co robili nie tak, jakich cech im brakowało?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...