Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

nigdy nie wybieram kobiety ze względu na wiek, ani tym bardziej nie odtrąciłem jakiejś kobiety, bo chciała choć raz ze mną, a była dużo starsza

stosuję inne, bardziej uniwersalne kryteria, które pozwalają uporać się z nawałem propozycji i wyborem tego co mnie interesuje

a w kilku słowach - jak wygląda super i ma jeszcze świetny charakter (takie jak lubię) to :poklon::redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Zjawisko" dość często spotykane..., myślę że młode osoby szukają w starszych partnerach doswiadczenia, starsze osoby patrzą inaczej na seks, nie ma takiej pruderi..., starsza Pani pozwoli więcej młodemu partnerowi niż jego rowiesnica, z kolei starszy Pan nie będzie miał takich obaw jak młodzieniec by posunąć się dalej, bo wie że jej się to spodoba, pomimo że ona nie jest tego pewna...

Ale jest jeszcze jedna sprawa ktora chce poruszyć...

Otóż w relacjach bdsm taki układ starszy Pan, i młoda suczka..., mloda suczka jest bardziej podatna na sugestie Pana, jest bardziej skłonna przekraczać własne granicę, bo czuje się bardziej bezpiecznie ze starszym Panem, ale też wiek, i brak doświadczenia ma tu spory wpływ na ne sklonnosci...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak Pani jest dominą? :P

Więc jeśli domina to ta starsza w tym układzie, to wycisnie że swojego chloptasia ostatnie soki, a jeśli domina to ta młoda a niewolnik starszy, to też domina wycisnie, ale kase... :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie schematyczne myślenie. Dlaczego miałaby wyciskać kasę?

Pominę dominację i uległość. Jak kobieta sporo młodsza to na bank kasa? Ja miałam starszych partnerów życiowych i jakoś kasy z tego nie było, bo i nie tego wymagałam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz na stronę bdsm.pl, 99% domin to sponsoring..., nawet jak w profilu nie ma wpisane sponsoring to pierwsza selekcja niewolnika to kod doladowujacy, albo sposób na dodatkowe upokorzenie... Kapletna bzdura..., jakie doświadczenie w dominacji ma 18-tka??, powiedzenie "ty psie" to nie dominacja... poprostu prostytutki znalazły sposób na łatwa kasę bo nawet rozbierać się nie musi, a zdesperowany frajer płaci...

To nie schematyczne myślenie, ale schemat bardzo realistyczny...

Zuza ale Ty w roli dominy.. Hmm..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę "słoneczka", "gwiazdy" i inne takie to min. pięcioletnie.

No i jakby męskich dziwek nie było, hehe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę "słoneczka", "gwiazdy" i inne takie to min. pięcioletnie.

No i jakby męskich dziwek nie było, hehe.

No cóż popyt kształtuje podaż...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...