Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie dużo mam propozycji od bardzo młodych facetów. Aż mi niezręcznie!

Jak się Panie, Panowie zapatrujecie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego by nie? Często spotyka się odwrotną różnicę wieku, a niby mamy równouprawnienie ;) Zaznaczam jednak, że z racji mojego wieku i statusu opinia ma charakter bardzo subiektywny ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego ci niezręcznie?? :zdziwko:

Powinnaś być zadowolona,że masz branie u młodych facetów.

Bierz,korzystaj,konsumuj :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byłem młody byłem bardzo za. Sam szukałem takich proporcji. Bycie ze starszą kobieta bardzo mi imponowało, dowartościowywało a i dopingowało do...choćby szybszych ruchów frykcyjnych. Teraz, gdy się postarzałem wolę proporcje odwrócone i teraz bycie z młodszą kobietą mi imponuje, dowartościowuje i dopinguje do...szybszych ruchów frykcyjnych. :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, no jakoś b. młodzi mnie nie kręcą i już. :P

Zdarzały się przypadki, ale jednak.............

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, no jakoś b. młodzi mnie nie kręcą i już. :P

Jeżeli do moich drzwi,zapukałaby 18 latka,to nie pogardziłbym niewiastą :redevil:

W zasadzie,kobieta w każdym wieku jest dla mnie atrakcyjna,no może prawie :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że młody facet podświadomie lub świdomie, może traktować starszą od siebie kobietę jak wyjątkowe trofeum - przepraszam za tak mało zgrabne porównanie. Mogą myśleć "taka seksowna kobieta, może mieć każdego, a to właśnie mnie wybrałą. To ja Ją miałem." Jest się czym chwalić. :/

Możliwe, również że mają nadzieję spełnić bardziej wyuzdane praktyki, których się naogldali. Młodziutkie dziewczyny ciężej namówić do czegoś takiego.

Z mojego doświadczenia wynika podobnie.

Teraz zmieniłem sposób postrzegania, ale nie preferencje.

Dziewczęta dużo młodsze ode mnie wcale mnie nie pociągają, lub prawie wcale ;)

Wybaczcie ale nie chcę pisać elaboratu. I liczę, że potrafiłem napisać to w miarę zrozumiale.

Jeżeli do moich drzwi,zapukałaby 18 latka,to nie pogardziłbym niewiastą :redevil:

Ja również, nakarmił, wysłał do łazienki i położył bym taką w osobnym pokoju, podobnie jak Dodę, Sieiwc itp.

Ewa Kasprzyk, uuuuu.... to już zupełnie inna bajka ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również, nakarmił, wysłał do łazienki i położył bym taką w osobnym pokoju, podobnie jak Dodę,

No co ty,Dodą byś pogardził :zdziwko: Przecież ona dawno skończyła 18 lat,a jakie fikołki potrafi robić :lol:

Mi charakter Dody nie odpowiada i na pewno nie wpuściłbym jej do domu :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli jej osobą jak i typ. Wszak takiego dobrodziejstwa w naszej Ojczyźnie aż nad to :( samo wyobrażenie tego budzi we mnie wstręt. Co do fikołków to polecam zapoznać zawodową tancerkę lub absolwentkę szkoły baletowej ehhhh :/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doda to plastik, mnie zawsze kręciły babki typu Szapołowska, Trybała, A. Korcz, tzw. ryczące czterdziestki. I chociaż one nie zawsze miały po 40 lat, to ja na zawsze właśnie takie je zapamiętałem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...