Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Iko. A to sama nie czujesz? Czy chcesz czy nie? :)

Kochana :* nie chodzi o mnie, ja doskonale wiem czego kogo chcę :D

Ja chcę zrozumieć motywacje. No celem jest seks. Ale będę szczera, różnica wieku jest dość spora i to mnie ciekawi dlaczego wybierają takie kobiety. Teorię mam. Teraz chętnie posłucham praktyków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też interesuje motywacja.

Kiedys z takim młodzianem dość długo korespondowałam. Był bardzo dojrzały jak swój młody wiek dlatego tak mnie to wciągnęło.

Już prawie mieliśmy umowione spotkanie i... się wycofałam. Spanikowałam. Bałam się pokazać publicznie z tak mlodym mężczyzną. Serio, to głównie mnie powstrzymało.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bałam się pokazać publicznie z tak mlodym mężczyzną. Serio, to głównie mnie powstrzymało.

Eeeee, to było się nie pokazywać publicznie. :D

A poza tym czego się bałaś? Serio pytam :)

Oburzonych spojrzeń? Obgadywania za plecami? Czy jeszcze czegoś innego?

Mnie to by tylko rozochociło :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, to było się nie pokazywać publicznie. :D

A poza tym czego się bałaś? Serio pytam :)

Oburzonych spojrzeń? Obgadywania za plecami? Czy jeszcze czegoś innego?

Mnie to by tylko rozochociło :D

Spojrzeń właśnie. Wiem, glupia ja ;)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzeń właśnie. Wiem, glupia ja ;)

Nie głupia, a tylko niewyplątana z konwenansów, przynajmniej w tej kwestii. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Acha, jeszcze wiara w jakieś magiczne umiejętności, otwartość itd.

Rówieśnice często tego nie chcą, tamtego nie chcą a taka to w wyobrażeniach robi wszystko...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie głupia, a tylko niewyplątana z konwenansów, przynajmniej w tej kwestii. :)

Niewyplątana, to na pewno.

Był taki moment w moim życiu, ze miałam to w dupie.

Zmieniło się miedzy innymi dlatego, że mi jedno dziecko podrosło. Zmienił mi się punkt widzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko,

odnoszac się do Twoich pytan to uwazam, ze sam fakt drugiej kobiety jako kochanki-hot wife mnie kreci. Nie wazne czy ma ona 25, 35 czy 45 lat. Choc moze rzeczywiscie w Paniach 40+ cos jest. To troche takie odkrywanie nieznanego. Bo wielszosc związków to ludzie w podobnym wieku. A taka roznica i to jeszcze z mlodszym facetem zdarza sie rzadko. Może to dlatego. 

Realcja jak dla mnie, kazda nie tylko taka, powinna opierać się tez na kolezenstwie/przyjazni. Szczerze to nie interesuja mnie jednorazowe spotkanie. Nie mówię że takich nie miałem, ale jesli chodzi o Hotke to wolę znaleźć kogoś z kim poza seksem mógłbym porozmawiać itp. Z jej mężem też.

Ze starszymi kobietkami już bylem i często są po prostu bardziej zdecydowane, wiedzą czego chcą. Są bardziej aktywne niż te młode leżące i oczekujące że facet wykona za nie całą robote, a same nawet palcem (czyt. głową) nie ruszą. Ale nie chce uogolnic. Na pewno sa wyjatki w jedna i drugą strone.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze starszymi kobietkami już bylem i często są po prostu bardziej zdecydowane,

będę Cię dręczyć, bo nie uwierzę, że kobieta powiedzmy 30 - 35 (z normalnym libido), bywa mniej świadoma niż kobieta 40+

nie uwierzę też, że aktywność i inicjatywa seksualna zależą od wieku, wg mnie zależą od temperamentu i ewentualnie otwartości erotycznej na nowe doznania

i rodzi mi się kolejne pytanie, co mogę JA otrzymać od tak młodego kochanka, czego nie da mi mężczyzna w wieku + / - 10 lat ode mnie... chętnie o tym porozmawiam też 

może wyjdę na zadziorę i schematycznie postrzegającą młodych kochanków osobę

jednak, z moich doświadczeń (he he... już mogę mówić, że sporych), wynika, że są duże ale to duże różnice w sztuce uwodzenia między młodym mężczyzną a tym starszym (i też nie będę upierać się czy to zależy od wieku, czy od ilości doświadczeń z różnego rodzaju kobietami, czy samej motywacji)

osobiście odczuwam, wyłącznie z moich doświadczeń, że młodzi zero - jedynkowo prą do szybkiej wymiany zdjęć, przesłuchania co kto lubi a z kolei Ci starsi, mają przyjemność (mam nadzieję, a jeśli nie to pięknie ją udają) w słowem uwodzeniu, lekkim kobiety poznaniu i wówczas dopiero podejmują decyzję czy chcą się z nią spotkać

osobiście odnoszę wrażenie, że starszy jest na polowaniu, dyskretnie tropi, krąży a młody strzela od razu, nie oceniając odległości w jakiej stoi, jak również nie sprawdzając czy dobrał odpowiedni kaliber do zwierzyny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisalem ze nie chcę uogolniac, ale w moich przypadach tak bylo niejednokrotnie. Ale raczej mowilem o kobietach 18-25 i >35

Co moze dac mldy kochanek? Myślę że ogolnie każdy kochanek moze dac cos innego. Tez nie wiem czy nalezy tak to rozpatrywac. Bo oprocz moze poczucia się młodszym i jakiejś świeżości mlody kochanek nie moze dac nic wiecej? Zależy od kochanka ale tez od kobiety. Od tego co lubi. Jednej kobiecie młody kochanek da niesamowite doznanoa i super bedzie miała wrazenia a drugiej ten sam może niezbyt i nie bedzie chciała młodego. A może będzie chodziło jej np. O ciało lub któraś jego część. Zależy od tego czego szuka kobieta ale tez od tego co ma damy kochanek do zaoferowania. Czy to mlody czy starszy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...