Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam dylemat. Niektórzy twierdzą, że młodzi niedoświadczeni mogą być atrakcyjni ze względu na właśnie brak doświadczenia. Nie spotkałem się dotąd z żadną parą/osobą tak twierdzącą, póki co pisali do mnie jacyś napaleńcy i pary (a właściwie Panowie) które wycofywały się po tym jak dowiedziały się, że średnio pasuje mi na dzień dobry ostry seks we trójkę... Raz usłyszałem, że miłości nie szukają. No k..., przecież ja też nie, ale czy to coś złego, że chcę nawiązać jakąś nić szacunku i akceptacji?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy to coś złego, że chcę nawiązać jakąś nić szacunku i akceptacji?

Może na swoim profilu opisz co jesteś w stanie zaoferować i też to, czego oczekujesz, może szybciej trafisz na to, czego szukasz ;)

Powodzenia!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może na swoim profilu opisz co jesteś w stanie zaoferować i też to, czego oczekujesz, może szybciej trafisz na to, czego szukasz ;)

Powodzenia!

Trochę napisałem o tym w anonsie i właśnie z niego niektórzy wywnioskowali, że miłości szukam :D Jak to ktoś mniej więcej do mnie napisał: "Miłości nie szukamy, to forum jest po to, żebyś znalazł sobie kogoś żeby ostro zamoczyć i tyle, nic więcej"  :facepalm:

Muszę go jakoś przeredagować chyba bo ludzie na opak rozumieją to co napisałem  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę go jakoś przeredagować chyba bo ludzie na opak rozumieją to co napisałem 

Według mnie napisałeś dobrze. A to że ktoś to rozumie że szukasz miłości... to chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie napisałeś dobrze. A to że ktoś to rozumie że szukasz miłości... to chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafi...

Też mi się wydaje, że w takim przypadku chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafi... Więc może wcale nie warto zagłębiać się w znajomości z kimś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się wydaje, że w takim przypadku chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafi... Więc może wcale nie warto zagłębiać się w znajomości z kimś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem? ;)

Predzej czy pozniej - znajdziesz ;) jest tu masa osob, ktora sie wypowiada, ze 'na sucho' i 'bez emocji' sie nie potrafi bzyknac, wiec masz spore szanse :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to ktoś mniej więcej do mnie napisał: "Miłości nie szukamy, to forum jest po to, żebyś znalazł sobie kogoś żeby ostro zamoczyć i tyle, nic więcej"  :facepalm:

Jaka ohyda. Przykro mi, mlody, że ktoś w taki sposób Ci odpisał. Żal mi też autorów tej wypowiedzi, którzy sprowadzają rzecz całą do "zamoczenia". 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka ohyda. Przykro mi, mlody, że ktoś w taki sposób Ci odpisał. Żal mi też autorów tej wypowiedzi, którzy sprowadzają rzecz całą do "zamoczenia". 

Mnie akurat nie mierzi sprowadzenie całej sprawy do "zamoczenia", bo przecież różne mamy potrzeby, również takie.

Ale walnięcie tak z grubej rury, na "miłe powitanie" ;) jest - IMO - nietaktowne i 100 razy bym się zastanowiła KIEDY I KOMU tak można napisać. 

'na sucho' i 'bez emocji' sie nie potrafi bzyknac,

Shi, na sucho to może boleć. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wielu młodych, mimo chęci, potrafi skutecznie zniechęcić dojrzałą kochanką.

*kochankę  (błąd)

Napisałem to "jak młody kelner". Rozlałem zanim doniosłem ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: "stara ale jara jestem" , ale mam to w dupie. Nie chcę by ktoś się na mnie ćwiczył tylko dał z młodości ile się da. Wiek jest w głowie , a ja mam pstro w głowie i tyle.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...