Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

dzieciaki są totalnie niedojrzale emocjonalnie ale świadomość seksualna wzrosła niesamowicie.

No z tym to się nie da zgodzić. Nie świadomość seksualna wzrosła, a aktywność seksualna... Świadomości tam nie ma żadnej.

Sama jestem bardzo młoda, ale zdarzają nam się sytuację, kiedy piszą do nas i spotkanie proponują jeszcze młodsi... 18,19 i 20-latkowie... Nie powiem, fajna jest myśl, by wejść w czysto erotyczną relację z młodszym od siebie, pokazać mu to i owo, nauczyć, uświadomić... Fajna jest świadomość, że zostanie się w głowie takiego chłopaka na całe życie... 
Ale niestety, do tanga trzeba dwojga... Chłopcy, których teraz pełno jest na różnych portalach, nie zachęcają do siebie w żaden sposób, a treści ich wiadomości wołają o pomstę do nieba... Jestem trochę przerażona tym, co tam czytam... W każdej takiej wiadomości widać, że młodzi ludzie traktują seks bardzo konsumpcyjnie... I niestety, bardzo powierzchownie... Widzę, że teraz popularnym trendem jest wypisać wszystko się lubi (np. "lubię anal", "lubię jak panna robi mi z połykiem", "lubię pieprzyć się na pieska" itd.) od razu w pierwszej wiadomości... 

No nie wiem... na mnie to nie działa, a wręcz odstrasza.

Wolę dojrzałych mężczyzn. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No z tym to się nie da zgodzić. Nie świadomość seksualna wzrosła, a aktywność seksualna... Świadomości tam nie ma żadnej.

Sama jestem bardzo młoda, ale zdarzają nam się sytuację, kiedy piszą do nas i spotkanie proponują jeszcze młodsi... 18,19 i 20-latkowie... Nie powiem, fajna jest myśl, by wejść w czysto erotyczną relację z młodszym od siebie, pokazać mu to i owo, nauczyć, uświadomić... Fajna jest świadomość, że zostanie się w głowie takiego chłopaka na całe życie... 

Ale niestety, do tanga trzeba dwojga... Chłopcy, których teraz pełno jest na różnych portalach, nie zachęcają do siebie w żaden sposób, a treści ich wiadomości wołają o pomstę do nieba... Jestem trochę przerażona tym, co tam czytam... W każdej takiej wiadomości widać, że młodzi ludzie traktują seks bardzo konsumpcyjnie... I niestety, bardzo powierzchownie... Widzę, że teraz popularnym trendem jest wypisać wszystko się lubi (np. "lubię anal", "lubię jak panna robi mi z połykiem", "lubię pieprzyć się na pieska" itd.) od razu w pierwszej wiadomości... 

No nie wiem... na mnie to nie działa, a wręcz odstrasza.

Wolę dojrzałych mężczyzn.

Masz racje, to dość niepokojące. Dzieciaki wychowują się teraz same. Rodzice albo nie mają czasu, ochoty albo obu na raz żeby dzieci wychowywać. Rośnie nam pokolenie wychowane przez internet, to dobre źródło wiedzy, ale żeby wyłapać z niego jakaś użyteczną wiedzę trzeba umieć filtrować informacje, a dzieciaki chłoną wszystko jak sucha gąbka. Obawiam się że ten trend utrzyma się w przyszłości i w zasadzie wyrośnie nam pokolenie totalnie wyprane z empatii. Ja niestety na nauczyciela się nie nadaje, nie mam do tego ani cierpliwości ani ochoty. Tylko co będzie jak w wieku 40 lat zaczną mnie kręcić 25 ;) a okaże się że fizycznie jest ok, a psychicznie to wraki? Sick... Trzeba szykować jesionkę :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to nie kwestia wieku, a emocjonalnej dojrzałości, która nijak ma się do tego ile kto sobie liczy lat.

Zarówno w przypadku kobiet i mężczyzn. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

30+ potrafią baardzo miło zaskoczyć swoim ciałem, a dwudziestki rozczarować mimo, ze w ciuchach wydawały się naprawdę interesujące :)

True story...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje, to dość niepokojące. Dzieciaki wychowują się teraz same. Rodzice albo nie mają czasu, ochoty albo obu na raz żeby dzieci wychowywać.

Nie ma sensu tłumaczyć: lenistwa, konsumpcjonizmu, pustogłowia, seksu z Facebookiem, seksu z tabletem, tłumaczyć tego wszystkiego młodym wiekiem albo tym że się szczenię "samo" wychowuje. Albo się jest inteligentnym i się wie jak zagadać, albo się jest tępym wałem i się nie wie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem tylko ten świat mi sie coraz mniej podoba :/

Matrixem się staje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem tylko ten świat mi sie coraz mniej podoba :/

Może nie zmieniajmy wydźwięku samego tematu. Wiadome jest, że wszystko przeniosło się do sieci. Nie ma już rubryk w gazetach, agencji matrymonialnych prawie wcale i tak dalej. Ale to nikogo nie zwalnia z "obowiązku"  myślenia co się wysyła i komu się wysyła. W kwestii bardzo młodego Kochanka i starszej Kochanki, to już są gusta i guściki. Założę się że nie jedna przeciwniczka uległaby pokusie GDYBY ów młodzieniec ją czymś istotnym ujął.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

............................................. że nie jedna przeciwniczka uległaby pokusie GDYBY ów młodzieniec ją czymś istotnym ujął.

a to jak ze wszystkim, łatwo się mówi, że nigdy, że w życiu...................dopóki temat nas osobiście nie dotyczy,

a pokusa nie jest w zasięgu......ręki:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego powodu większe pozytywne wrażenie wywrze małolat wygadany, umejący się zachować i potrafiący czymś istotnym zaimponować.

Ale to jest 'rare creature'. Tym bardziej za quest na hard levedu hotka dostanie więcej expa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...