Skocz do zawartości
Zouza

Bardzo młody Kochanek, dojrzała Kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra. Pani została namówiona na zabawę w szerszym gronie wraz z najmłodszym uczestnikiem imprezy lat 25. Młodzieniec ten w trakcie imprezy opowiadał jaki to on jest ogier i co by pokazał pani. Koniec, końców jeszcze do niczego nie doszło jak młodzieniec odpalił zalewając część panów co akurat nieszczególnie przypadło im do gustu.

...

Stąd moja prośba żeby wszystkich młodych nie wrzucać do jednego worka i nie oceniać jedną miarą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Pani została namówiona na zabawę w szerszym gronie wraz z najmłodszym uczestnikiem imprezy lat 25. Młodzieniec ten w trakcie imprezy opowiadał jaki to on jest ogier i co by pokazał pani. Koniec, końców jeszcze do niczego nie doszło jak młodzieniec odpalił zalewając część panów co akurat nieszczególnie przypadło im do gustu.

Hihihihi :)

Ładny popis, będzie co wspominać :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hihihihi :)

Ładny popis, będzie co wspominać :)

"może?" - może i będzie, ale jakoś się też do tego przyczyniłem i trochę mi głupio :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"może?" - może i będzie, ale jakoś się też do tego przyczyniłem i trochę mi głupio :)

U, i tu już mnie zaintrygowałeś - co mu zrobiliście? Skandowaliście "Dajesz młody"???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U, i tu już mnie zaintrygowałeś - co mu zrobiliście? Skandowaliście "Dajesz młody"???

Haha :D W sumie młody swoimi opowieściami zasłużył na żenujący koniec :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, no prawie nie, ale to już inna historia i nie dla tak szerokiego grona :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zu....Jak się ma takie ciało , wygląd, głos i ogień w oczach jak Ty to wręcz naturalne że sporo młodsi faceci bedą podbijać drzwiami i oknami ponieważ w pewnym sensie jesteś spełnieniem ich marzeń , a już na pewno erotycznych fantazji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frank, a już miałam napisać, że dzisiaj ktoś dużo młodszy miałby farta... :lach:

No dobra, głos mam niezły :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio 40+ letnia kochanka którą kręcił seks z młodszymi stwierdziła że ja "stara dupa już jestem". Heh nie wiem czy chodziło jej o wiek, czy dojrzałość emocjonalną, ale rozbawiło mnie to. Znowu wiec dochodzę do wniosku, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się powtórzę- wiek kobiety nie ma dla mnie większego znaczenia :) Tak samo nigdy nie powiem, że starsze kobiety są lepszymi kochankami od młodszych. Każdy wiek ma swoje plusy i minusy :) Młodsze potrafią być tak samo świadome swego ciała i tego co chcą jak 30+.  Kwestia tylko tego czego doświadczyły i jak to wspominają :D

30+ potrafią baardzo miło zaskoczyć swoim ciałem, a dwudziestki rozczarować mimo, ze w ciuchach wydawały się naprawdę interesujące   :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...