Skocz do zawartości
Ginger

Gra wstępna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chyba najbardziej lubię tak klasycznie, goła ręką na goła pupę. Choć wszelkie narzędzia są bardzo przydatne i konieczne wręcz celem urozmaicenia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy czyja goła ręka.

chyba nie masz na myśli Pudziana :limo:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie masz na myśli Pudziana :limo:

:lach:

Wcale nie miałam na myśli wielkości dłoni albo się umie dawać klapsy albo nie.

Musi istnieć wewnętrzne przekonanie do tej roboty :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:

Wcale nie miałam na myśli wielkości dłoni albo się umie dawać klapsy albo nie.

Musi istnieć wewnętrzne przekonanie do tej roboty :lach:

to na pewno :poklon: tylko i tak za slabo :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę, mój sprany tyłek do obejrzenia w Galerii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę, mój sprany tyłek do obejrzenia w Galerii.

Mąż się postarał co Illa :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ahhh, przed Tobą nic się nie ukryje :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tam Twój mąż, czy tam może partner?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodam, że czasem zajebiście lubię się opierać, uciekać, wyrywać się, a jednak ciągle być w objęciach Ukochanego i nie móc w żaden sposób wyrwać się z Jego uścisku. Czuję wtedy bardzo mocno Jego siłę, a to rozpala mnie do czerwoności. To taka zabawa na pograniczu wygłupów i agresywności, śmiejemy się, a jednocześnie z wysiłku nasze oddechy stają się coraz głębsze, nasze ciała spocone i coraz bardziej spragnieni jesteśmy siebie.... w końcu przegrywam :redevil: jednocześnie wygrywając cudowną rozkosz, bo doznania po takim siłowaniu są wyjątkowe, a seks bardzo zwierzęcy...

Czasem taki opór wywołuje we mnie "agresję"...

...np,nie chce zrobić loda, niby chce ale się opiera..., chwytam za włosy i dociskam, a jej próba uwolnienia powoduje jeszcze bardziej zdecydowana reakcje, potem chwilka na zaczerpniecie powietrza i od nowa..., ta jej walka...niesamowite...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...