Skocz do zawartości
Ginger

Gra wstępna

Rekomendowane odpowiedzi

źródło onet http://zdrowie.onet....,foto-male.html

Zabawa jest najlepszym afrodyzjakiem. Wspólna zabawa zbliża pary do siebie – w przeciwieństwie do rutyny i nudy w łóżku. Przedstawiamy kilka wartych polecenia pomysłów na grę wstępną.

1. Bomba zegarowa

Czego potrzebujesz: Budzika albo minutnika do gotowania jajek.

Jak się bawić: Wyznaczcie sobie ilość czasu – to może być 20 min, ale nawet 10 min będzie już OK. Ustalcie między sobą, że w tym czasie nie może dojść do stosunku.

Dlaczego to jest takie fajne: Będziecie miło zaskoczeni, jak „spowolnienie” zmienia jakość zabawy. Wyzwala kreatywność i podgrzewa atmosferę.

2. Widzę ciemność...

Czego potrzebujesz: Szarfy albo opaski na oczy.

Jak się bawić: Zwiąż oczy partnerowi/partnerce. Poprowadź jego/ją do lub innego miejsca, w którym będziecie się kochać. Potem delektuj się jego/jej ciałem: pieść, całuj, muskaj, smakuj, ocieraj się zmysłowo. Ty prowadzisz w tej zabawie. Rób wszystko to, co podpowiada ci twoja intuicja.

Dlaczego to jest takie fajne: Kiedy oczy nie widzą, wyostrzają się pozostałe zmysły. Ta zabawa niesamowicie rozgrzewa zarówno ciało, jak i umysł. To zmysłowa rakieta, może was wystrzelić w orgazmiczną strefę kosmiczną.

3. Jesteś moim więźniem

Czego potrzebujesz: Satynowej szarfy do związania rąk i opcjonalnie nóg.

Jak się bawić: Przywiązujesz do łóżka lub krzesła ręce i nogi partnera i teraz jest on/ona całkowicie zdany/a na ciebie i twoje pomysły.

Dlaczego to jest takie fajne: To niesamowicie erotyczne doświadczenie – być w łóżku zdanym całkowicie na drugą osobę, nie mieć żadnego wpływu na przebieg zdarzeń, tylko wyobrażać sobie, co się za chwilę stanie…

4. Niegrzeczna Dziewczynka

Czego potrzebujesz: Szczotki do włosów, linijki lub… zupełnie niczego oprócz gotowości do zabawy na ostro.

Jak się bawić: Opowiedz swojemu mężczyźnie, jak bardzo byłaś dzisiaj niegrzeczna: wydałaś wasze oszczędności na nowe buty, cały dzień nie robiłaś nic, tylko piłaś kawę i jadłaś czekoladki, lodówka świeci pustkami, mówiłaś brzydkie wyrazy, nie byłaś miła dla sąsiadki. Jednym słowem – zasłużyłaś na karę! Twój partner powinien dać ci klapsy na gołą oczywiście pupę.

Dlaczego to jest takie fajne: Klapsy w łóżku dodają pikanterii. Jeżeli nigdy wcześniej tego nie próbowaliście, możecie być zaskoczeni, jakie to jest zabawne i podniecające.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Myślę, że każdy zna te sposoby.

Pierwszy wydaje się być dość oryginalny ... Może ktoś próbował?? ;)

A może podpowiecie, jak można się jeszcze bawić na wstępie, jak Wy to robicie, co Was nakręca ??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja hmm lubię się delektować ciałem,

- lubię dotyk - dotykać, i być dotykanym, niewiarygodne, jak niektóre punkty wyostrzają się na dotyk, i niekoniecznie erogenne, mam takie miejsce na kręgosłupie, ale wyostrza,wyczula się dopiero w odpowiedniej atmosferze....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysły 1, 3 i 4 to coś co baardzo lubię :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scenariusz nr 4 obowiązkowy dla miłośników spankingu :)

Mrrauuu :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodam, że czasem zajebiście lubię się opierać, uciekać, wyrywać się, a jednak ciągle być w objęciach Ukochanego i nie móc w żaden sposób wyrwać się z Jego uścisku. Czuję wtedy bardzo mocno Jego siłę, a to rozpala mnie do czerwoności. To taka zabawa na pograniczu wygłupów i agresywności, śmiejemy się, a jednocześnie z wysiłku nasze oddechy stają się coraz głębsze, nasze ciała spocone i coraz bardziej spragnieni jesteśmy siebie.... w końcu przegrywam :redevil: jednocześnie wygrywając cudowną rozkosz, bo doznania po takim siłowaniu są wyjątkowe, a seks bardzo zwierzęcy...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

goła reką to za słabo :->

Zależy czyja goła ręka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...