Skocz do zawartości
para_ldz

Teoria reewolucji

Rekomendowane odpowiedzi

Kobieta oczywiście będzie niezadowolona że jest zaniedbywana, nieszanowana itp.

i będzie się starać.

kobiety często wbijają swojego mucho mana w pluszowe bambosze, ale też sami faceci leniwieją i tatusieją, będąc dłużej w związkach.

będzie zdradzać.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i będzie się starać.

Będzie goniła króliczka.

Są tacy którzy czują swoją rolę i nawet jak kobieta urodzi dwójkę dzieci to oni nadal na dystans, z boku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo się jest łowcą, albo się nim nie jest. Rutyna w związku to coś zupełnie innego niż zanik "organu" łowcy moim skromnym zdaniem. Jeżeli codziennie zarzucasz wędką do tego samego stawu w którym nie ma już ryb, to w końcu idziesz do innego stawu. Tam gdzie ryby są.

Miałem na myśli coś zbliżonego do tego co napisałeś. Ja jestem łowcą, ale gdybym wyszedł po długim, kilkuletnim związku na podryw, to moja "bajera" nie byłaby tak skuteczna, trafna i błyskotliwa, jak gdybym zajmował się tym częściej. Trzeba się wdrożyć, przyjąć inny tok myślenia, inne skojarzenia, podteksty. Jak Józef Oleksy " Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kurwa będę jak brzytwa." ;)  W pewnym sensie jest za to odpowiedzialny sam związek, a nie rutyna, bo będąc w związku zmienia się proporcja flirtowania z kobietą, do rozmów o rzeczach bardziej przyziemnych.  Gentleman, ja zawsze uważałem, że trzeba mieć coś w sobie z zimnego drania. Choć raz na jakiś czas czymś zaskoczyć, zbić z tropu.  Kobieta kiedy czuje że ma cie w garści, staje się nieznośna i wchodzi na głowę ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...