Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak trudno Rogaczowi namówić

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm ubieranie mojej żonki w sexowne fatałaszki to jedno z moich ulubionych zajęć. Wchodzę do internetowego sklepu z bielizną i sobie wyobrażam jak by wyglądały w danym ciuszku a później go kupuje i już nie muszę sobie wyobrażać bo widzę ją w nim w realu :D

A najlepiej jak tak ubraną żonkę uda się pokazać jeszcze komuś innemu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepiej jak tak ubraną żonkę uda się pokazać jeszcze komuś innemu :)

Co też czynię w odpowiednim wątku. Grzechem byłoby się nie pochwalić i nie pokazać tego ciałka szerszej publiczności ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko powiedzieć, ale wydaje mi się, że to może działać w dwie strony. Ale chyba łatwiej namówić człowieka, który ma wrażenie, że coś go w życiu ominęło. Z drugiej strony strach u takiej osoby pewnie będzie większy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem ze znajomą- bardzo otwartą na różne sprawy.

Stwierdziła że jak już ma iść do łóżka z innym to tak aby mąż o tym nie wiedział.

Raz -nie wie, jak taka zdrada kontrolowana się skończy- on wymyślił ale jak mu się nie spodoba to ją zostawi.

Dwa -źle by się czuła jak by mąż ją oglądał podczas sexu.

Kobiety patrzą przez pryzmat rodziny, ewentualnych konsewkencji no i zranionych uczuć.

Gdy spotykałem się z pewną parą, poruszyłem ten temat z hotką.

Na początku nie wiedziała o co chodzi. Potem stwierdziła że lepiej jak by mąż znalazł sobie jakieś hobby to przestanie jej głowę zawracać.

Jak mocno nalegał postawiła mu warunek- dużo młodszy, z fajnym ciałem.

Padło na mnie.

Gdyby miała rodzinę na głowie to by się nie zgodziła.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...)dla każdego gdzie indziej, granica między namawianiem a stręczeniem. Podobnie jak granica tego, jak mocno wolno wpływać na drugiego człowieka, dla realizacji własnych potrzeb.

Mam podobne zdanie dlatego "namówić" nie wydaje mi się trafnym określeniem, należałoby raczej 'wsłuchać się' w potrzeby partnera, wybadać czy w ogóle drzemie w nim taki "chochlik" i dopiero gdy go dostrzeżemy można go zacząć subtelnie karmić. Ja na przykład karmię go w mojej żonie z... miłości. Nie mam potrzeby osobistego uczestniczenia w jej zk, chodzi mi raczej o to, by nie czuła się w jakikolwiek sposób ograniczona, by sama ograniczała się, swoje potrzeby z powodu złotego krążka na palcu. Nie chciałbym by z poczucia 'przynależności' tłumiła ona w sobie swoje potrzeby, by ukrywała je przede mną (szczęśliwie ten etap mamy już za sobą), by po latach nie żałowała, że gdy miała okazję i była młoda i piękna...

Jeszcze jedno: kobiety - nie wiem czy wszystkie, z resztą może i mężczyźni też - obawiają się zauroczenia kochankiem i zakochania... To faktycznie może rodzić poważne konsekwencje...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne zdanie dlatego "namówić" nie wydaje mi się trafnym określeniem, należałoby raczej 'wsłuchać się' w potrzeby partnera, wybadać czy w ogóle drzemie w nim taki "chochlik" i dopiero gdy go dostrzeżemy można go zacząć subtelnie karmić. Ja na przykład karmię go w mojej żonie z... miłości. Nie mam potrzeby osobistego uczestniczenia w jej zk, chodzi mi raczej o to, by nie czuła się w jakikolwiek sposób ograniczona, by sama ograniczała się, swoje potrzeby z powodu złotego krążka na palcu. Nie chciałbym by z poczucia 'przynależności' tłumiła ona w sobie swoje potrzeby, by ukrywała je przede mną (szczęśliwie ten etap mamy już za sobą), by po latach nie żałowała, że gdy miała okazję i była młoda i piękna...

Jeszcze jedno: kobiety - nie wiem czy wszystkie, z resztą może i mężczyźni też - obawiają się zauroczenia kochankiem i zakochania... To faktycznie może rodzić poważne konsekwencje...

Kobieta w związku, na ogół nie ma ochoty na zdradę.

A do tego ma o tym rozmawiać z mężem...

To już można namawiać na trójkąt. Zaskoczeniem będzie gdy kobieta wybierze drugą kobietę to trójkąta.

Obawa przed zakochaniem?

Tak to istotny problem.

Jak ogień w związku się wypalił to kochanek może go wzniecić.

Ja unikam młodych kobiet i rówieśnic czyli par do cuckoldu.

Wybieram starsze od siebie, którym propozycja oficjalnego związku z młodszym facetem nie przyjdzie do głowy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu oficjalny związek z młodszym facetem miałby być jakiś nieteges? Nie obraź się, ale spytam mocniej- to tych Pań hipokryzja, czy drobnomieszczaństwo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest przyjęte że starszy mężczyzna może spotykać się z dużo młodszą kobietą.

W drugą stronę to nie wypada. Znajomi, rodzina itp.

Kobieta musi przełamać pewne tabu.

Co powie np. dorosłym dzieciom na temat młodego kochanka.

W Egipcie takie pary (dojrzała turystka i młody egipcjanin) są o wiele częściej spotykane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu oficjalny związek z młodszym facetem miałby być jakiś nieteges? Nie obraź się, ale spytam mocniej- to tych Pań hipokryzja, czy drobnomieszczaństwo?

Ha, ha! Jeszcze pytasz?...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest przyjęte że starszy mężczyzna może spotykać się z dużo młodszą kobietą.

W drugą stronę to nie wypada. Znajomi, rodzina itp.

Kobieta musi przełamać pewne tabu.

Co powie np. dorosłym dzieciom na temat młodego kochanka.

W Egipcie takie pary (dojrzała turystka i młody egipcjanin) są o wiele częściej spotykane.

Co powie-prawdę:) jesli nie wstyd mieć młodego kochanka a wstyd z nim bywać,to jednak chyba zaściankowość. Przykra rzeczywistość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...