Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak trudno Rogaczowi namówić

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie chce żebyś widział jak ktoś ja rżnie to niech chodzi na seks-randki sama.

A cóż to wtedy za "walka o swoje"?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to chyba trochę by mierziło, gdyby moja zona bez najmniejszych "ale" przyjmowała propozycje spotkań we trójkę. Uwielbiam te grę, namawianie, sprzeciwy(znowu?), przecież nie możemy tak często, i temu podobne duperele, by w końcu usłyszeć: no dobrze.Oboje jesteśmy wówczas usatysfakcjonowani.Tak, bardzo lubię Ją "molestować"...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to wtedy za "walka o swoje"?

Oczywiście tak... Napisał że u niego temat cuckoldu został uśmiercony więc moja wypowiedź dotyczyła tego żeby nadal usiłował zostać rogaczem a przecież nie musi być przy tym jak się jego żona rżnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas też są te wszystkie "NIE" ,ale jest "TAK" dla flirtowania na imprezach,tańców "przytulańców" z innymi,gierek słownych i uśmieszków z np.kelnerem,sprzedawcą .Jestem informowany o takich faktach jeżeli ich nie oglądam ,bo miały miejsce na np. tzw. babskich imprezkach.Ma to działać stymulująco na moją wyobrażnię i mnie podniecać.Jednakże oficjalnie "temat cuckold "nie ma u mojej Pani szans.Myslę ,że to swoista "dulska moralność" która jest dość powszechna u kobiet ze skłonnościami do szaleństw ,ale ciągle bojącymi się zrobić pierwszy krok.Podłożem jest też kwestia wiary,poczucie winy,obawy przed rozpadem związku to co napisali szanowni poprzednicy.Jednak kiedy mąż nalega można w końcu ulec bo robi się to dla niego i jakby co wina też zwali się na niego.to ostatnie zdanie oczywiście trochę żartem....Pzdr.

U nas też było całe mnóstwo nie a teraz mam w domu prawdziwą Suczke. Te wszystkie wysiłki i starania na prawdę się opłaciły a towarzyszące temu emocje i rozkosz z bycia Rogaczem są nie do wyrażenia słowami.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest dość podobnie:

Nie..bo cię kocham

Nie..bo nie potrafię się z kimś kochać bez zoobowiązań tylko dla czystego sexu

Dodam, że nie mieliśmy nigdy kontaktów seksualnych z nikim innym poza nami. Ja jestem jej pierwszym facetem z którym się kochała, choć przyznała że swoim poprzednim chłopakom robiła dobrze ustami ale podobno bez sex-u - aż trudno uwierzyć :-D Dla mnie ona jest pierwszą i jedyną kobietą z którą się kochałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że my mężczyźni jesteśmy stosunkowo prości - myślimy w podnieceniu i niedoszacowujemy rangi, jaką należy nadać kobiecemu "NIE".

IMHO ten sprzeciw zawsze ma głębsze podłoże, nawet jeżeli go nie dostrzegamy na początku. To nie jest zwykłe NIE tylko NIE o znaczeniu fundamentalnym. Nasze męskie postrzeganie seksu jest po prostu, wybaczcie panowie, momentami prymitywne.

Kobiety zawsze znajdą milion argumentów na każdy zadany temat. Pewnie tyle samo na TAK ile na NIE.

I tu kwestia poważenia tychże argumentów. A ta waga na ogół nie działa zbyt szybko. Stąd długie często starania rogacza.

Myślę, że jedną z niebanalnych przyczyn powiedzenia NIE jest fakt, iż kobiety nie radzą sobie z zazdrością o swojego mężczyznę, a wyobrażają sobie, iż takie oddanie się temu trzeciemu pociągnie za sobą, prędzej czy później, konieczność rewanżu i oddanie męża innej. I tu ZONK ! I VETO !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że my mężczyźni jesteśmy stosunkowo prości - myślimy w podnieceniu i niedoszacowujemy rangi, jaką należy nadać kobiecemu "NIE".

IMHO ten sprzeciw zawsze ma głębsze podłoże, nawet jeżeli go nie dostrzegamy na początku. To nie jest zwykłe NIE tylko NIE o znaczeniu fundamentalnym. Nasze męskie postrzeganie seksu jest po prostu, wybaczcie panowie, momentami prymitywne.

Kobiety zawsze znajdą milion argumentów na każdy zadany temat. Pewnie tyle samo na TAK ile na NIE.

I tu kwestia poważenia tychże argumentów. A ta waga na ogół nie działa zbyt szybko. Stąd długie często starania rogacza.

Myślę, że jedną z niebanalnych przyczyn powiedzenia NIE jest fakt, iż kobiety nie radzą sobie z zazdrością o swojego mężczyznę, a wyobrażają sobie, iż takie oddanie się temu trzeciemu pociągnie za sobą, prędzej czy później, konieczność rewanżu i oddanie męża innej. I tu ZONK ! I VETO !

Potwierdzam jest tu dużo prawdy. Mam bardzo podobne odczucia w stosunku do mojej żony. Ja to bardziej traktuje ,,płytko'' jako pewne urozmaicenie naszego życia seksualnego a ona w tym dostrzega coś głębszego:

- że ona mi przestała wystarczać

- że marzy mi się skok w bok i seks z inną kobieta dlatego ja chcę jej pozwolić na seks z innym mężczyzną ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze argument:

nie - bo nie

to dobra odpowiedz bo zanczy ze nie ma argumentow na "nie".

u mnie ostatnio padl argument

nie, bo musialabym sie rozebrac do naga przy innym facecie :).

Ja sie ciesze ze jak narazie wszystkie te "nie' nie sa jakies stanowcze i raczej brzmia "nie jestem pewna" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie poza wymienionymi powyżej jest jeszcze nie bo choroby.

Trzeba wybrać Ogiera którego jesteście pewni lub uprawiać sex wyłąącznie w gumce :)

Jest jeszcze argument:

nie - bo nie

to dobra odpowiedz bo zanczy ze nie ma argumentow na "nie".

u mnie ostatnio padl argument

nie, bo musialabym sie rozebrac do naga przy innym facecie :).

Ja sie ciesze ze jak narazie wszystkie te "nie' nie sa jakies stanowcze i raczej brzmia "nie jestem pewna" :)

U mnie było podobnie ale teraz gdy już zaczęła się puszczać są same "TAK" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...