Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak trudno Rogaczowi namówić

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie ostatnio padl argument

nie, bo musialabym sie rozebrac do naga przy innym facecie :).

:)))))

Więc wyjścia są dwa:

- albo da się rozebrać innemu facetowi ( wtedy nie będzie musiała robić tego sama :D)

- albo mąż zakupi jej jakieś supersexy wdzianko, z którego wcale wyskakiwać nie będzie musiała :)))

A faceci (nie wiedzieć czemu) lubią ubrane kobiety!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Ginger☆'" data-cid="83719" data-time="1357819344">

A faceci (nie wiedzieć czemu) lubią ubrane kobiety!

no cóż wyobrażnia....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:)))))

Więc wyjścia są dwa:

- albo da się rozebrać innemu facetowi ( wtedy nie będzie musiała robić tego sama :D)

- albo mąż zakupi jej jakieś supersexy wdzianko, z którego wcale wyskakiwać nie będzie musiała :)))

Ja zaproponowalem ze sam ja rozbiore, bedzie miala pewnosc ze ja tez tego chce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaproponowalem ze sam ja rozbiore, bedzie miala pewnosc ze ja tez tego chce :)

I co... Zgodziła się...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe nie sprzed chwili:

Nie...bo jak ty mnie wyruchasz to już z drugim nie dam rady :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe nie sprzed chwili:

Ten argument akurat możesz łatwo zbić- po prostu jej nie wyruchasz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten argument akurat możesz łatwo zbić- po prostu jej nie wyruchasz :)

I takiej też odpowiedzi udzieliłem :-D Chyba jej jeszcze to jednak nie przekonało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeszcze mnóstwo powodów można wymienić. Bardzo fundamentalnych i kluczowych. Ja miałabym bardzo dużo argumentów na "nie". I przerażałoby mnie, gdybym musiała w ogóle ich używać. Wszystko zależy od ludzi, sytuacji, historii związku, historii ludzi sprzed związku, etc. U mnie zdecydowanie odpada ta opcja.W każdej relacji takie namawianie i odmowa oznacza co innego. U nas konkretnie, gdybym była namawiana, znaczyłoby to w rzeczywistości coś strasznego. Moje namawianie z kolei tez jest czymś zupełnie innym. I wszystko jest ustalone, zasady wytyczone, etc. I co ważne, przebiega gdzieś, dla każdego gdzie indziej, granica między namawianiem a stręczeniem. Podobnie jak granica tego, jak mocno wolno wpływać na drugiego człowieka, dla realizacji własnych potrzeb.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to Cię nieźle kobieta skomplementowała :D

Gratuluję!

no cóż wyobrażnia....

A ponoć faceci to wzrokowcy, a oni - proszę - tak pięknie rozbudowaną wyobraźnię mają ... ;)

Jak Wy tę wyobraźnię tak lubicie, to może zamiast iść na łatwiznę i wyobrażać sobie, co kobieta ma pod ubraniem, to o wiele ciekawiej byłoby raz na jakiś czas spotkać się z gołą kobietą i wyobrazić sobie, w co chcielibyście ją ubrać..... :D

Ja ... do łóżka ... najchętniej ubieram sie ... w męskie dłonie. Najchętniej sztuk 4. :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to Cię nieźle kobieta skomplementowała :D

Gratuluję!

A ponoć faceci to wzrokowcy, a oni - proszę - tak pięknie rozbudowaną wyobraźnię mają ... ;)

Jak Wy tę wyobraźnię tak lubicie, to może zamiast iść na łatwiznę i wyobrażać sobie, co kobieta ma pod ubraniem, to o wiele ciekawiej byłoby raz na jakiś czas spotkać się z gołą kobietą i wyobrazić sobie, w co chcielibyście ją ubrać..... :D

Ja ... do łóżka ... najchętniej ubieram sie ... w męskie dłonie. Najchętniej sztuk 4. :redevil:

Hmm ubieranie mojej żonki w sexowne fatałaszki to jedno z moich ulubionych zajęć. Wchodzę do internetowego sklepu z bielizną i sobie wyobrażam jak by wyglądały w danym ciuszku a później go kupuje i już nie muszę sobie wyobrażać bo widzę ją w nim w realu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...