Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak trudno Rogaczowi namówić

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tak trudno namówić Rogaczowi Żonę na cuckold?

Z jakimi argumentami na nie się spotykacie?

I skąd one wynikają?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na słowo "nie" to ja mam alergie, i to nie tylko jeśli chodzi o seks, ale nastawienie "anty" na wszystko co nas otacza..., choć na takie osoby też jest sposób, bo trzeba skonstruować tak pytanie by odpowiedź przeczaca, nas satysfakcjonowala, tylko czy tak to ma wyglądać???, podstępem mamy do czegoś dochodzić..., jakoś mnie to nie satysfakcjonuje...

A wracając do tematu... Nie - bo cię kocham, ,Nie - bo Ty jesteś moim facetem, Nie- bo niechce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze kobieta sie boi, że jesli rogaczowi sie potem odwidzi to bedzie ze "zdradzilas mnie!" wiadomo jak to bywa jak ktos nie dojrzenie do takich decyzji..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem może ta niechęć wynikać trochę z wychowania i obawy przed tym, że rogaczowi się odwidzi - jak już wspomnano to wyżej. Może ta obawa wynikać z tego co będzie jak to żonie się spodoba. "Na kogo ja wyjdę" itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj myślę że wpływ na to ma naprawdę bardzo wiele czynników, będzie to wychowanie i idące za tym ukształtowane przekonania, religia, bądź co bądź szok tematyczny i zapewne rodzące się przy tym podejrzenia oraz wątpliwości, może to być również zwyczajny wstyd, nie wystarczająca znajomość samego siebie i lęk o związek.

Cuckold wymaga od małżonków ( par ) harmonii, głębokiego uczucia i niewyobrażalnej wręcz szczerości, tylko wtedy można usiąść i bez wstydu spróbować porozmawiać o takich fantazjach i pragnieniach. Tak to już jest że temat seksu z założenia dla większości jest wstydliwy a to rodzi problemy, bariery i odczucia niespełnienia. Tylko wystarczające poznanie siebie nawzajem i stabilizacja w związku pozwalają na rozmowy o takich „figlach”. Dlatego ja osobiście uważam że cuckold doskonale sprawdza się jako dodatek do istniejącego życia seksualnego ale w żadnym wypadku nie może być postrzegany jako „ratunek” albo „narzędzie” do naprawy szwankujących relacji między partnerami. Jeżeli w ogóle w jakimś związku cuckold będzie możliwy to najpierw kobieta musi się czuć szczęśliwa i bezpieczna, zakładając oczywiście że inicjatywa wychodzi od męża ( partnera ). Trzeba wypracować sobie takie relacje by mieć możliwość rzetelnego wytłumaczenia partnerce dlaczego wpajane jej od zawsze postawy postrzegamy inaczej i podnieca nas to. Na początku temat będzie „szokiem” gdyż „normalnej” pani trudno będzie zrozumieć jak faceta który o nią zabiegał i ponoć jest dla niego wszystkim, podnieca wizja jej seksu z innym. Myślę że większość kobiet na początku będzie doszukiwała się „haków”, będzie miała wątpliwości typu „nie wystarczam” , „nie daje mu tego czego by chciał„ itd. itp Trzeb mieć też świadomość że zdrada kontrolowana nie jest dla każdego i to trzeba zrozumieć, jednak w tym wypadku ja chciał bym uzyskać od partnerki trochę bardziej wyczerpującą odpowiedź a nie krótkie nie i koniec.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny temat ale cóż więcej można powiedzieć.Nic dodać i nic ująć. :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego tak trudno namówić Rogaczowi Żonę na cuckold?

Z jakimi argumentami na nie się spotykacie?

I skąd one wynikają?

U mnie od początka wygląda to tak..

"Nie" - bo w ogóle o czym ja mówię jestem nienormalny po czym...

"Nie" - bo pewnie mam coś za uszami i chcę się usprawiedliwić następnie...

"Nie" - bo jak ja mogę oddać ją innemu- pewnie jej nie kocham. Dalej...

"Nie" - bo ona kocha mnie i nie mogła by mi czegoś takiego zrobić...

Kiedy się już nieco oswoiła z tematem pojawiły się dlasze "Nie"

"Nie" - bo skąd weźniemy tego którą będzie ją bzykał

"Nie" - bo jak spojrzy mi w oczy kiedy wróci z sex-randki

"Nie" - bo będę jej to wypominał jako zbrodnię małżeńską

"Nie" - bo niechciana ciąża

"Nie" - ba jak ktoś się dowie...

Większość tych "Nie" mam już za sobą lecz nadal nie ma "TAK" chcę być HOTKĄ :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat swigjar: Kobieta zmienną jest , ale jakby nudne i przewidywalne życie by było gdyby było inaczej. Fajnie jest znów gonić króliczka a jaka jest cudowna nagroda usłyszeć słowo Tak Chcę mieć innego faceta .

:dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie

nie - bo cię kocham

nie - bo nie jestem dziwką

nie - bo z tobą mi najlepiej (chyba nie próbowała z nikim, bo rozmawiałem o tym z nią)

nie - bo nie chcę żebyś to widział, jak bym miała to zrobić to zrobię tak żebyś nie wiedział

nie - bo mnie to nie interesuje i nie kręci

i jak widać u mnie skończył się temat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie

nie - bo cię kocham

nie - bo nie jestem dziwką

nie - bo z tobą mi najlepiej (chyba nie próbowała z nikim, bo rozmawiałem o tym z nią)

nie - bo nie chcę żebyś to widział, jak bym miała to zrobić to zrobię tak żebyś nie wiedział

nie - bo mnie to nie interesuje i nie kręci

i jak widać u mnie skończył się temat

I weź tu zrozum kobietę... "nie" - bo nie jest dziwką więc nie puści się z innym za męża zgodą i dla jego rozkoszy ale zrobić to za jego plecami to już bo innego. Nie odpuszczaj... Musisz walczyć o swoje. Jeśli nie chce żebyś widział jak ktoś ja rżnie to niech chodzi na seks-randki sama.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...