Skocz do zawartości
jack32

Wielkie Jaja

Rekomendowane odpowiedzi

Jans, jest różnica. Znam wielu facetów, którym podobają się ogromne cycki, a ani jednej baby, którą fascynowałyby wielkie wory!

Fuj!!!!!! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się uzyskuje takie jądra? Zielona jestem kompletnie...

I czemu to służy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, jest różnica. Znam wielu facetów, którym podobają się ogromne cycki, a ani jednej baby, którą fascynowałyby wielkie wory!Fuj!!!!!! :)

Tutaj tez jest roznica : ogromne cycki to raczej na stale a tu tylko zachcianka chwilowa - rzecz gustu i chwili

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się uzyskuje takie jądra? Zielona jestem kompletnie...I czemu to służy?

Tutaj jadra wcale nie sa powiekszone tylko plywaja w powiekszonym worku. A uzyskuje sie to dzieki infuzji plynu fizjologicznego ktory wypelnie worek na jakis czas. Potem jest resorbowany przez cialo i wszystko powraca do normy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli można sobie zafundować taki wór za pomocą iniekcji... Ale po co? To jest bodziec seksualny?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gustu????

hmm

Oj sa gusty i gusciki. To nie miejsce na szokowanie widowni ale jest to niewinna probka tego co ludzie wymysla.

Czyli można sobie zafundować taki wór za pomocą iniekcji... Ale po co? To jest bodziec seksualny?

Tak, to kwestia nowych nieznanych wrazen niekoniecznie seksualnych .

Jest tez mozliwosc radykalnego powiekszenia penisa wlasnie ta metoda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek się uczy całe życie...

Pojęcia nie miałam o takich praktykach.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek się uczy całe życie...Pojęcia nie miałam o takich praktykach.

No to możemy sobie rękę podać..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to jest Dział BDSM.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...