Skocz do zawartości
Mążblondynki

Przegrana przy pokerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy,

Ostatnio to jest nasza fantazja o której nawet poważnie myślimy by zrealizować. Nie chodzi nam o teoretyczne aspekty tego, ale raczej o dodanie waszych podobnych fantazji (tak aby ewentualnie można było coś dodać do naszego spotkania) lub o odrobinę perwersji, pikanterii i dominacji byczków - by wzmocnić nasze doznania i podniecenia z myśli o tej fantazji :roll:8-) .

Cała zabawa się zaczyna, gdy podczas spotkania towarzyskiego u nas w domu, gdzie są 3 byczkowie (u nas akurat na realnym spotkaniu planujemy jednego zaufanego), ja i żona i jej koleżanka (koleżanka tak na marginesie jest wtajemniczona już dawno w nasze klimaty). Nagle trochę alkoholu, muzyka i ktoś proponuje grę w pokera, najlepiej rozbieranego. Ja w tym czasie mówię, że idę z tą koleżanką do sklepu po jeszcze jedną flaszkę. Gdy wracamy żona siedzi już w staniku. Patrzy się na mnie, czerwieni i uśmiecha nieśmiało i z podniecenia zarazem. Kończy się tak, że byczki wygrywają. Moja żona jest cała naga a ja tylko patrzę, dodatkowo nawet delikatnie pocierany po fiucie, przez jej najlepszą przyjaciółkę, która mi mówi do ucha jaka to jest moja żona.

Grają dalej na zadania. I tutaj póki co nie mamy pomysłu na realne zadania jakie można by było wykonać, aby podniecały a dało je się zrobić na normalnym spotkaniu.

Macie wy jakieś fajne?

W naszej wersji hardcorowej, gdy moja Ania jest naga to wykluczają ją z gry, każą jej patrzeć i grają o nią. Kto wygrywa, ten idzie do naszej sypialni i się z nią tam pieprzy.

Jak zwykle mam wizję patrzeć i się podniecać, to tutaj wyjątkowo chciałbym nasłuchiwać z jednej strony odgłosów z naszej sypialni a z drugiej jak pozostali dwaj grają czyja następna kolej.

Macie jakieś pomysły jak dodać pikanterii i perwersji do tej ostatniej Fantazji??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...

Ja mam podobną fantazję...

Tylko, że gra muzyka i whiskey na stole stoi od początku...

Gramy w kilka osób, Ja żona, kolega z żoną i jeszcze dwóch facetów (albo trzech...)

Od początku umowa była, na rozbieranego pokera, tylko nie w sensie kto przegra ten zdejmuje...

Stawką zamiast pieniędzy są ubrania...

Podbijasz dajesz koszulkę, podbijasz dajesz stanik...itp...

Gramy, po 3 partiach praktycznie jesteśmy nadzy...półsztywni...skończyły nam się ubrania do stawiania...

Ja jestem pewny swojej wygranej...nie mam ubrań, to stawiam swoją żonę...

Wszyscy w wielkim szoku, ona...zaczerwieniła się nie wiedząc co powiedzieć...

Chłopaki pytają jak to ją stawiam...ja mówię, no kładę na stół jak ubranie czy kasę...

A jak przegrasz?

Wtedy wy wygrywacie żonę co w tym trudnego....

Ona cała czerwona i wkurzona, że tak łatwo mi to przyszło...ale jednocześnie zerka na nagich chłopaków...

Jak nie trudno się domyślić...przegrywam...chłopaki z uśmiechem pytają czy wycofuję stawkę...

Mówię nie...a żona w tym momencie kładzie się na stół....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cisowianka

No ciekawe to może być. Jak nie wygrasz kasy to chociaż spełnisz fantazje :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tutaj póki co nie mamy pomysłu na realne zadania jakie można by było wykonać, aby podniecały a dało je się zrobić na normalnym spotkaniu.Macie wy jakieś fajne?

Czy fajne to sparawa subiektywna. polecam zapoznać się z grą "Impka" (do wyguglowania)

Jest w niej wiele zadań które po wstępnej selekcji można wykorzystać przy waszym scenariuszu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...