Skocz do zawartości
proszek

Zdrada z kolegą/kolegami męża

Rekomendowane odpowiedzi

Plan wykonany w 100%.

Sam nie znam wszystkich szczegółów, ale powiem tyle i jest mi dane wiedzieć. Kolegę udało się zwabić w zasadzkę "sam na sam" z moją żoną, pod pretekstem wyceny remontu. Podobno bardzo ciężko było mu skupić wzrok na posadzkach i płytkach mając przed oczyma Olę w leginsach i obcisłej bluzeczce bez bielizny. Po kilku dyskretnych i kuszących otarciach jej tyłeczkiem o jego krocze pękł tak jak zakładaliśmy. On pierwszy przeją inicjatywę. Wiem tylko, że On niczego sobie nie odmówił a Ona na wszystko mu pozwoliła i spełniła każdą jego zachciankę. Nawet nie wspomniał o mnie i na koniec poprosił, żeby to pozostało miedzy nimi...Oczywiście, miał o wiele większego i usłyszał owy komplement z ust mojej żony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogratulować,

Kilka lat temu zonie też udało się sprowokowac naszego znajomego który nie wiedział że to wszystko było zaplanowane. wszyscy mieliśmy świetną zabawę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona utrzymuje mnie w niepewności. Dzisiaj dowiedziałem się, że skoro zna go już tyle czasu, to pozwoliła mu wziąć ją bez prezerwatywy a finał pieszczot był z połykiem...

Na dodatek już pracujemy nad kolejnym kolegą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisałem już w powitaniach mam takie doświadczenia. Wiem o trzech kontrolowanych, sprowokowanych przeze mnie zdradach żony i wszystkie one odbyły się z moimi kolegami. W zasadzie jeden był dalszym znajomym, ale był on mężem naszej wspólnej, dobrej koleżanki - więc też w kręgu koleżeńskim.

O ile wiem, żaden z nich nie wiedział o pozostałych.

Ja namawiałem i organizowałem, ale to ona zawsze decydowała. W sprawie jednej propozycji powiedziała zdecydowanie "nie".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogratulować,

Kilka lat temu zonie też udało się sprowokowac naszego znajomego który nie wiedział że to wszystko było zaplanowane. wszyscy mieliśmy świetną zabawę

Ale po wszystkim się dowiedział, czy też na zawsze pozostało to Waszą słodką tajemnicą?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wpuszczanie zonatego kolegi w sex z zona jest nie za bardzo fair. Wy wszystko wiecie i was to podnieca, ale jakby sie poczula zona kolegi jezeliby sie dowiedziala? Jezeli kolega jest singlem to oczywiscie jestem za.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wpuszczanie zonatego kolegi w sex z zona jest nie za bardzo fair. Wy wszystko wiecie i was to podnieca, ale jakby sie poczula zona kolegi jezeliby sie dowiedziala? Jezeli kolega jest singlem to oczywiscie jestem za.

Uważam, że kolega jest dorosły i sam wie czy wchodzić w taki układ czy nie.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
BillyWhite'" data-cid="76879" data-time="1354341837">

Uważam, że kolega jest dorosły i sam wie czy wchodzić w taki układ czy nie.

Jestem podobnego zdania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja jest naprawdę podniecająca, sam mam kolegę którego żona jest strasznie seksowna i tak się czasem zastanawiam jak to by było się do niej dobrać i to jeszcze za zgodą kolegi, ale z drugiej strony nie wiem jakby po tym wszystkim układały się nasze stosunki przyjacielskie a tego bym zepsuć nie chciał, nawet za taką cenę jak seks z jego naprawdę gorącą żonką, bo znamy się już ładnych parę lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do pełnej realizacji fantazji u nas nie doszło. Żona tego nie chce,ale już pozytywnie reaguje na opowiadanie fantazji. Nawet sama opowiada,widząc, że mnie to bardzo podnieca. Wyprosiłem u niej pozowanie do zdjęć, chodzenie bez bielizny (b.rzadko) i takie tam drobne kroczki.

A jeśli chodzi o kumpla, to właśnie mam odpowiedniego. Ale on o niczym nie wie. Namówiłem żonę żeby była dla niegoszczegółnie miła. I jest, ale nie wiem czy robi to z pożadania, czy dla żartu.

Tak czy owak udało się z kumplem zrobić następujące rzeczy:

- pokazałem mu zdjęcia gołej żony ze szczegółami, ale bez twarzy, więc do tej pory nie wie,że były to zdjęcia mojej żony. Ja miałem za to super zadowolenie. Te jego komentarze! Ekstra!

- kilka razy gdy odwiedzali nas moi koledzy zona chodziła w szlafroku, bez majteczek i biustonosza

- mówią do siebie "kochanie" (na żarty) i witają się pocałunkiem

- raz, gdy była smutna (z mojego powodu), kumpel ją pocieszał i trzymał za kolano i wyżej. Ja tego nie widziałęm, ale mi się potem przyznała.

- a najlepsze to, gdy była u nas mała imprezka, poprosiłem żeby założyła ładną sukieneczkę i chodziła bez majtek i żeby usiadła dla tego kumpla na kolana. Początkowo odmawiała. Ale po kilku kieliszkach, w łazience sam jej zdjąłem majteczki,pocałowałem tam, i wybłagałem,żeby znalazła okazję i usiadła mu na kolanach. Okazja była,bo nie było za dużo krzeseł,więc to zrobiła. Spojrzała mi w oczy i przez dłuższą chwilę mościła się u niego na kolanach. Zastanawiałęm się czy wyczuwa jego sterczącego penisa? Dzielił go od jej muszelki tylko cieniutki materiał sukienki, która i tak się trochę podwinęła do góry.

Później mi wszystko powiedziała, że wyczuła,że się podnieciła, zaczęła fantazjować i powiedziała, że następnym razem nie wytrzymai coś zrobi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...