Skocz do zawartości
Mążblondynki

Pomysły na poniżanie żony i męża Ultimate hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.05.2016 o 17:33, pawel1969 pisze:

Jestem tylko teoretykiem, więc nie wiem jak bym w praktyce przeżył moją fantazję, ale kręci mnie bardzo coś takiego, żeby ogier ostro nawrzucał mojej żonie i poniżył ją słowie. Na przykład:

Wpada do nas do domu, wchodzi do salonu w zabłoconych butach na dywan, w ręku ma piwo. Opada na fotel, głośno beka, a potem zwraca się do mnie.

- Gdzie twoja żona kurwa? Powinna już tu być i lizać mi jaja.

- Zaraz ją zawołam, Przepraszam.

Żona wchodzi do salonu, a on do niej.

- Gdzie byłaś tak długo głupia pizdo?

- Przepraszam. Czytałam w sypialni.

- Czytałaś? Nie wiem kurwa po co! Nadajesz się tylko do obciągania kutasów.

Sięga pod jej koszulę nocną i zrywa z niej majtki.

- Jeszcze się suko nie nauczyłaś, jak masz mnie witać? Na kolana szmato.

Klęka przed nim i ściąga mu spodnie razem z majtkami. On spogląda na mnie.

- Podejdź bliżej. Masz patrzeć jak się twojej puszczalskiej żonie spuszczam na ryj.

Żona bieże prącie w rękę a ustami liże mu jaja. On wymierza jej policzek otwartą dłonią. Słysze pisk.

- A dupę to kto wyliże?

Język żony schodzi niżej z jaj na odbyt.

- Lubisz to co? Powiedz mężowi kim jesteś.

- Głupią suką do jebania. Jestem łatwa i każdy może mnie wypierdolić. Żyję po to żeby służyć mężczyznom i wyjadać im spermę z kutasów. Mam nadzieję że ci będzie dobrze.

- Chcesz mnie o coś poproszić dziwko jebana?

- Pokaż mi gdzie moje miejsce i wypompuj całą zawartość swoich jaj na moją twarz.

On spogląda znów na mnie z pyszałkowatą miną.

- Widzisz frajerze. Masz prawdziwą kurwę w domu. Twoja żona jest zwykłą szmatą.

Gościu wstaje na koniec i trzepie kapucyna a fala za falą lepkiego mleczka pokrywa jej twarz. Ona się nadstawia pod wytrysk i oblizuje wulgarnie spływające po nosie na usta nasienie.

- Smakuje kurwo?

- Bardzo! To jest pyszne. Dziękuję że pokazałeś mi moje miejsce.

Przyznam, że jak żona ma też takie fantazje, to musi być u was..z wami, na prawdę HOT

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Publiczne upokorzenie przed znajomymi pary. 

Np: para idzie na imprezę ze znajomymi. Podchodzi facet, para przedstawia go jako szefa kobiety. Po krótkiej rozmowie "szef" nakazuje kobiecie aby z nim wyszła do pobliskiego parku/hotelu żeby omówić szczegóły awansu, podwyżki. Kobieta nie ma wyboru i wychodzi, po godzinie lub dwóch wraca bez bielizny i ze zniszczoną fryzurą

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...