Skocz do zawartości
Mążblondynki

Pomysły na poniżanie żony i męża Ultimate hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Mąż przyprowadza hotke do pokoju hotelowego, gdzoe zaklada jej smycz i oddaje ją w moje ręce. On zaczyna pd wylizania mi dupy i jąder a w tym czasie mąż rozpycha jej odbyt dla mnie. Face fucking i rucham ją ostro w dupsko na co wszystko patrzy mąż. Spuszczam sie na ziemię i każe jej to wylizac a następnie pocałować męża

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lustro i słowa, słowa, słowa. Godzą bardziej niż bat. Większości znas do upokorzenia czy poniżenia wystarczy prawda o nas samych... ale prawda też wyzwala.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przegrywam zakład i przez tydzień żona jest własnością kolegi.

Może z nią robić co tylko sobie wymyśli.

Bierze ją do studia tatuażu i na górze lewej piersi bliżej środka (tak żeby było widać jak będzie miała dekolt) wytatuuje jej swoje imię i serduszko.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mógł wpaść na pomysł, by wytatuowac na wzgórku łonowym "własność pana x"

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy, Chcemy się podzielić swoimi póki co WYŁĄCZNIE FANTAZJAMI,

Fantazje w tym klimacie są bliskie mojemu sercu...... :-) Im mocniej tym lepiej. Może z tą różnicą, że mogę oddawać swoją partnerkę i być uczestnikiem jej poniżania ale nie kręcą mnie sytuacje gdzie to ja miałbym być poniżany. Wykorzystywany tak ale poniżany nie :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tylko teoretykiem, więc nie wiem jak bym w praktyce przeżył moją fantazję, ale kręci mnie bardzo coś takiego, żeby ogier ostro nawrzucał mojej żonie i poniżył ją słowie. Na przykład:

W

To tak jak ja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu znudziło mi się samodzielne zajmowanie się znajomą parą. Oboje po 40-tce, ulegli. Przyszedłem ze znajomą, młodą dziewczyną około 20letnią, dość doświadczoną w różnych zabawach. Hotka i rogacz byli mocno zdziwieni. Hotka dostała prikaz skucia rąk rogacza kajdankami z futerkiem, z tyłu. Dodatkowo miała ściągnąć mu spodnie z majtkami. Jak to zrobiła, usłyszała że została sama i ma zadanie zająć się gościem.... 

Przyznam, że przeczytałem to z wypiekami na twarzy... Absolutnie rewelacyjne doświadczenie! Kurczę, ile mnie takich ciekawych historii ominęło podczas bardzo długiego okresu nieobecności tutaj. :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że dobrym sposobem jest zdominowanie kobiety i rogacza przez wstyd. Tak żeby czuli się speszeni a nawet llekko wysmiani

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...