Skocz do zawartości
Mążblondynki

Pomysły na poniżanie żony i męża Ultimate hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Gentelman,

jestem pełna uznania dla Twojej historii. Dla Twojej pomysłowości i daru opisywania.

Przyznam Ci się, że udało Ci się niesamowicie zwilżyć moją kobiecość ....

mrrrr.............

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest maksymalne poniżanie żony - coś na zasadzie Your lovely wife their the worst type of slut.

mam takie pytanie, wiem, że post jest sprzed 2 lat, ale drogi autorze, jeśli zaglądasz, to napisz czy udało Wam się zrealizować te fantazje?

i drugie, czy twoja Ania czyta to wszystko co piszesz i w pełni to akceptuje? Zagląda tu na forum?

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tylko teoretykiem, więc nie wiem jak bym w praktyce przeżył moją fantazję, ale kręci mnie bardzo coś takiego, żeby ogier ostro nawrzucał mojej żonie i poniżył ją słowie. Na przykład:

Wpada do nas do domu, wchodzi do salonu w zabłoconych butach na dywan, w ręku ma piwo. Opada na fotel, głośno beka, a potem zwraca się do mnie.

- Gdzie twoja żona kurwa? Powinna już tu być i lizać mi jaja.

- Zaraz ją zawołam, Przepraszam.

Żona wchodzi do salonu, a on do niej.

- Gdzie byłaś tak długo głupia pizdo?

- Przepraszam. Czytałam w sypialni.

- Czytałaś? Nie wiem kurwa po co! Nadajesz się tylko do obciągania kutasów.

Sięga pod jej koszulę nocną i zrywa z niej majtki.

- Jeszcze się suko nie nauczyłaś, jak masz mnie witać? Na kolana szmato.

Klęka przed nim i ściąga mu spodnie razem z majtkami. On spogląda na mnie.

- Podejdź bliżej. Masz patrzeć jak się twojej puszczalskiej żonie spuszczam na ryj.

Żona bieże prącie w rękę a ustami liże mu jaja. On wymierza jej policzek otwartą dłonią. Słysze pisk.

- A dupę to kto wyliże?

Język żony schodzi niżej z jaj na odbyt.

- Lubisz to co? Powiedz mężowi kim jesteś.

- Głupią suką do jebania. Jestem łatwa i każdy może mnie wypierdolić. Żyję po to żeby służyć mężczyznom i wyjadać im spermę z kutasów. Mam nadzieję że ci będzie dobrze.

- Chcesz mnie o coś poproszić dziwko jebana?

- Pokaż mi gdzie moje miejsce i wypompuj całą zawartość swoich jaj na moją twarz.

On spogląda znów na mnie z pyszałkowatą miną.

- Widzisz frajerze. Masz prawdziwą kurwę w domu. Twoja żona jest zwykłą szmatą.

Gościu wstaje na koniec i trzepie kapucyna a fala za falą lepkiego mleczka pokrywa jej twarz. Ona się nadstawia pod wytrysk i oblizuje wulgarnie spływające po nosie na usta nasienie.

- Smakuje kurwo?

- Bardzo! To jest pyszne. Dziękuję że pokazałeś mi moje miejsce.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami myślę sobie, że coś jest ze mną nie tak. Że moje fantazje są jakieś wyjątkowo "zboczone" i wyraźnie odbiegają od reszty społeczeństwa. Ale gdy czytam fantazje innych użytkowników ZKF obraz sytuacji zmienia się diametralnie. Okazuje się, że to co chciałbym przeżyć to spacerek w porównaniu z tym co przeżyli już inni - o ile piszą prawdę. Dobrze czasem poczytać takie zwierzenia. Chciałbym tylko spotkać jeszcze w realu kobietę/parę, która ma takie podejście jak ja :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzemy z żoną i bullem razem urlop. On i jego koledzy jadą się bawić a my z żoną jako ich służba. Wynajmujemy willę z ogrodem. Oni opalają się, piją i grilują a nam nie wolno opuszczać posiadłości bez zgody tym wyjątkiem, że ja muszę chodzić po zakupy dla bula. Żona ma same ciuszki ala pokojówka a ja na goalowo z muchą. Przez wszystkie dni pobytu sprzątam rano po ich imprezach. Moja żona nosi im drinki i gotuje dla nich obiady. Poza tym inne usługi all inclusive. Jest posuwana przez wszystkich i obciąga na każde zawołanie. Ja rano poza mnóstwem puszek po piwie sprzątam zużyte prezerwatywy. Gdy mają ochotę, wołają nas podczas imprez, każą klęknąć i odają mocz na mnie albo na żonę śmiejąc się do łez. Mi oczywiście nie wolno dotykaż żony, ale mogę walić konia patrząc jak mi ją pieprzą i poniżają podczas dzikich orgii.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla dopełnienia powinieneś być zapięty w pas cnoty na cały czas urlopu a dodatkowo powinieneś służyć kochankom w przygotowaniu ich do jebania Ci żony, obciągając im kutasy a na koniec wylizywać spermę z żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie. Do tego noszę bieliznę damską, różową w koronki. Oni mogą karać moją żonę za najdrobniejsze niedociągnięcia, jak rozlanie piwa na stole. "I co zrobiłaś suko? Klękaj". Ona przeprasza, klęka posłusznie na kolana, obciąga i przyjmuje wytrysk na twarz. Po wszystkim kłania się grzecznie i obicuje poprawę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...