Skocz do zawartości
uległy†

fetysz.. czy to już było?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie stópki. Godzinami mogę je pieścić całować i ssać paluszki. Lubię też zlizywać spermę kochanka ze stópek żony oraz jej bucików.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie stópki. Godzinami mogę je pieścić całować i ssać paluszki. Lubię też zlizywać spermę kochanka ze stópek żony oraz jej bucików.

Dominujący Rogacz do zlizywania spermy kochanka ze stóp żony? A to dopiero kwiatek ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy kobiety moga miec stopy, ponczochy, pupe i nogi zamiast kurwa ponczoszek, paluszkow u stopeczek, seksowniutkich rajstopeczek?

Jajca ogolic i do przedszkola wyslac..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red, następnym razem wyegzekwuję od Ciebie pampersy :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pampersiki.

Dorzuć jeszcze cycuszka do buzi i będzie komplecik  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo kobieta jest delikatna z natury rzeczy , stąd firma Ryłko robi buty dla kobiet , dla facetów to marka Ryło ....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dooobra, już nie trzeba tego pampersika. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczy, uśmiech, zapach to tak na początek przy pierwszym spotkaniu, wymianie spojrzeń i uścisku dłoni. Ponadto naturalność wyrażona w swobodnym poruszaniu się, swobodzie wypowiedzi, inteligencja  - nie musi być zmierzona lub też udokumentowana wynikami testu. A po bliższym już poznaniu się to w zależności od nastroju bo lubią się zmieniać: raz usta, raz plecy i pupa (przepraszam za zdrobnienie), raz piersi, a jeszcze innym razem cipka i uda...

No i jest jeszcze taki jeden, niektórzy wiedzą, ale to kwestiach powiedzmy garderobianych :lach: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...