Skocz do zawartości
uległy†

fetysz.. czy to już było?

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie - wszelkie bieliźniane przebieranki. Nigdy nie rozbieram się do rosołu. Wyjątkiem jest seks z moim facetem, choć chyba tylko dlatego, że śpię nago, no i często jakoś tak wychodzi... ;)

U mężczyzny - zdecydowanie głos. Kiedy słyszę niski, głęboki głos to aż mam dreszcze. :redevil:

Zapach - zarówno odpowiednich perfum, jak i naturalnego zapachu ciała. I nie chodzi mi o to, że odstraszy mnie facet niehigieniczny, bo to oczywiste. Perfum nie lubię takich "wodnistych" - okropne! Ale już perfumy drzewne, skóra, kadziło, zioła - mrrrrrr. :redevil:

Lubię zadbane i duże dłonie, żylaste przedramiona i ramiona - ale nie jest to warunek konieczny, lubię i tyle.

W seksie władczość, dominacja, wulgaryzmy - bardzo mnie podniecają, bez nich seks jest nijaki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tors - do niedawna chyba byłam zwolennikiem "gołych" klat, jednak w miarę upływu czasu zaczynają mnie kręcić i włochaci panowie :)

włochaty tors

Już myślałem że włochatych nikt nie lubi... :-> :-P

W seksie władczość, dominacja, wulgaryzmy - bardzo mnie podniecają, bez nich seks jest nijaki.

jak się nakręcę to wulgaryzmy same cisną się na usta... ale w odpowiednim klimacie...

Poza ogólnymi fetyszami jakie mnie kręcą, są takie które identyfikuje się z konkretnymi osobami- paniami, niektóre Panie mają specyficzny sposób chodzenia, ruszania całym ciałem, nie mogę się napatrzeć, sposób mowy, układanie ust, zgryz , mógłbym słuchać tej osoby cały dzień....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moim kark, mocno czarny zarost, tak tak- włochaty tors jak najbardziej, długie palce u dłoni, podczas seksu- władczość i "groźna mina", nie lubię maślanych oczu!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno okreslic definicje tego slowa... Dal mnie jest to przede wszystkim wzrok, spojrzenie, oczy... Wezwanie partnerki bez slowa, tylko samym ogniem w oczach... Wtedy wiem "wszystko" :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie taki troche dziwny - robienie fotek - fake mojej żony.. Strasznie mnie to podnieca, wyszukiwanie zdjęcia, które zostanie przerobione, sam proces tworzenia, no i efekt końcowy - im lepszy (tzn nie do odróżnienia czy to fake czy prawdziwe) tym większa hmm radość..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u kobiet: oczy i usta. talia i biodra, najwspanialsza na świecie delikatność wewnętrznej skóry ud, pachwiny, wypięta pupa Fajny make-up. U faceta owłosiona klatka piersiowa, przedramiona, lekka siwizna, również radiowy głos, władczość i pewność siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze miejsce zajmuje głos. Jeśli oczywiście całokształt jest do przyjęcia.

Głos niski, aksamitny. Gdy już takowy trafi w mój gust, to słowa wypowiadane tym głosem pobudzają mnie niesamowicie.

We wszystko wtedy uwierzę i na wiele dam się namówić ;)

Drugie miejsce to przedramię, mocne i silne z ciemnym owłosieniem.

Lubię obserwować grę mięśni na takim przedramieniu gdy jego dłoń trzyma mnie, unosi lub dotyka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u kobiet: oczy i usta. talia i biodra, najwspanialsza na świecie delikatność wewnętrznej skóry ud, pachwiny, wypięta pupa 

w 100 % sie zgadzam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosic o definicje " GŁOS"

Ja Ci chętnie powiem ;) głos męski musi mieć w sobie coś, co wzmaga moje wibracje w brzuchu : zmysłowy, niski, spokojny, nie gwałtowny i mówiący ładne rzeczy swojej Kochance :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...