Skocz do zawartości
Zouza

Zawsze przed spotkaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Angel T. Mugler - z tych popularnych i znanych.

Innych nie powiem - można by było mnie zidentyfikować. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

Ależ proszę..

Zwracam tylko uwagę, iż mój :dobre: , dotyczył zarówno pierwszej jak i drugiej części Twojej odpowiedzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to polegnę zaraz... :facepalm:

bo czysto fizycznie przed spotkaniem to prysznic i ogólne odświeżenie

nie mam specjalnych ubrań "wyjściowych", staram się na co dzień przyzwoicie wyglądać, pazury mam zawsze umalowane te u dłoni i stóp i pora roku nie ma znaczenia... to moja potrzeba a nie "na wynos"...

depilacja :facepalm:  no to się proszę możecie pośmiać do bólu :lach:  ale mam takiego fisia, że zawsze też jest ogarnięta.. fiś wynika z tego .. że gdybym nagle miała wypadek samochodowy to nie chciałabym lekarzy przestraszyć nogami sarenki, już nie mówiąc co wyżej  :facepalm:  (dodam że nigdy jeszcze nagle nie wylądowałam w szpitalu :-P )

jakoś w ogóle nie uznaję osobiście (podkreślam to wyłącznie moja opinia) specjalnego strojenia się, bo tak mam zakodowane że jest się damą na co dzień a nie od święta, ja nie jestem damą, jestem zwyczajną przeciętną kobietą, która dba o siebie w rozsądnej skali

oczywiście jakieś erotyczne fatałaszki mam i nigdy nie zdążyłam ich założyć  :facepalm:

i tyle w temacie "demona" iko  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubie zalozyc coś extra, jakies body z niespodzianką, pończochy samonośne zimą, które wygladaja jak normalne rajstopy, aż tu nagle niespodzianka gdy podwinę spodniczkę.. no lubię trochę zaskoczyć, bo wtedy czuję, ze robię cos wyjątkowego, nie to co codziennie :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...