Skocz do zawartości
Zouza

Zawsze przed spotkaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy golą całe ciało! Serio! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie tego nie wyobrażam...

Z racji wykonywanego zawodu i okoliczności preferuje spotkania w godz.poranno-,południowych.., z przygotowań to standartowo kąpiel jakiś zapach, nie jest rzadkościa lewatywa,..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Higiena to oczywiste, depilacja tez się tu mieści a z ważnych bardzo rzeczy to sprzet fotograficzny(baterie, ustawienia). Dla mnie bez powracania do fotek i filmików to tylko jednorazówka. A ja lubię podpalać stos wielokrotnie. Aż do bólu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast perfum używam mydła i wody :lach: .

A tak na poważnie to tylko i jedynie kąpiel i to wszystko, ale ze dwie godziny przed spotkaniem nigdy na kwadrans przed i zawsze promuję że kobietę musi być czuć kobietą, a mężczyznę mężczyzną nie perfumami, dezodorantami, a już napewno nie spłukanym mydłem :mur: . Naturalny zapach i nic więcej. :oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm nie wyobrażam sobie faceta golącego całe ciało, a już plecy to w szczególności :shock:. Chciała bym zobaczyć jak goli sobie takie plecki maszynką :redevil: .Chyba że używa kosiarki do trawy :lach:

Aczkolwiek znam jednego który był obrośnięty jak (małpa) przepraszam za wyrażenie, ale to było moje pierwsze porównanie jego z małpą jak go zobaczyłam w samych majtusiach. I owszem w tej chwili stara się tego pozbyć laserem i zaczął właśnie od pleców. :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wcale nie dziwię. Takie bujne owłosienie może być uciążliwe, szczególnie latem, gdy jest gorąco. Przecież to tak, jakby przy 30 stopniach założyć sweter! ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...