Skocz do zawartości
Zouza

Zawsze przed spotkaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę Cię! Przy np. trzydziestostopniowych upałach, kilkugodzinnej pracy i kilku wizytach w toalecie nikt nie jest czyściutki i pachnący, no może elfy. ;) Jeśli nie przygotuje się przed spotkaniem (kąpiel, itd.) to może partnera/partnerkę wyłącznie zrazić do siebie. W każdym razie ja bym uciekła! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, za kazdym razem robisz lewatywe I zawsze jest anal ...?

Tak z ciekawosci pytam :)

Ja w sumie zawsze biore prysznic, pozbywam sie wloskow, balsam , perfumy, makijaz.

Zawsze jakis stroj, czasem jest to jedynie bielizna czasem ubrana jestem na cebulke, zeby mial Co zdejmowac :D

Zreszta to zalezy od kochanka, Kary na przyklad lubil mnie całkiem golutka, ubrana jedynie w uśmiech i zapach ......... :(

Zazwyczaj robię tez kilka fotek i wysyłam Alexowi.

Jak mam ochotę na anal, to jest jeszcze lewatywa, nigdy nie idę na spontan , bo tak jak Zuz, obawialabym się jakichś "niespodzianek " ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu facetów chce uśmiechu i wygolenia

Dziewczyny ja jakos nigdy na lewatywę nie poleciałam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, zawsze, gdy wiem, że facet lubi anal. A raczej takich właśnie dobieram facetów. ;)A facet, który lubi anal raczej go sobie nie odpuszcza, chyba, że ja nie mam akurat ochoty, a to zdarza się wyjątkowo rzadko (może ze 3 razy w ciągu ponad 2 lat).

No i uwielbiam DP, więc to jest niezbędne. :P

Kiro, a gdzie miałabyś lecieć? Przecież w domu robisz. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia, że jest niedziela? Czy Panowie się wcale nie przygotowują? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kazda z nas chce wygladac jak najlepiej na spotkaniu wiec standard, kapiel, golenie, przewaznie peeling , balsam, perfumy, makijaż, stroj ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie, peeling, choć nie zawsze zdążę. Ale robię regularnie, więc i tak spoko. ;)

Dodam tylko, że bardziej zależy mi na wyglądzie i zrobieniu dobrego wrażenia na Kochankach już znanych mi. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie znasz dnia ani godziny.....

Myslę że jednak każda Hot Wife tego forum, dokładnie zna datę i godzinę spotkań z Kochankami, których sobie wybierze. A jest w czym wybierać, jak w ulęgałkach.

Czyściutki, pachnący , wydepilowany, wybalsamowany, itp., itd.

Czyściutki na rankę mam nadzieję każdy mężczyzna chodzi. Pachnieć nie jest źle, byle nie za mocno bo to tylko przeszkadza. Lepszy jest zapach rozgrzanej skóry. Balsamy są raczej dla kobiet, a depilować się nie muszę.

Kwestia, że jest niedziela? Czy Panowie się wcale nie przygotowują? ;)

Więc "czysto fizyczne" przygotowania, to po prostu standardowe czynności by wyglądać dobrze. "Gadki" i całego klimatu, nie da się wcześniej przygotować. Ten po prostu sam przychodzi.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A, może ja uściślę - u Panów lubię depilację miejsc intymnych. Innych nie muszą. :P Ale to już całkiem inny temat. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprzez te cytaty, również określiłem sam siebie, Zuzko ;) Nie wątpię w to, że chodziło o miejsca intymne. Jeszcze by tego brakowało by faceci golili nogi :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...