Skocz do zawartości
Zouza

Zawsze przed spotkaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

ależ na co dzień można nosić pończochy, nie nosić bielizny czy mieć inne takie tam, nawet jako niespodziankę dla swojego męża, ot z własnej próżności bez wyraźnego kontekstu...

lubię ale nie co dziennie, w zależności od mojego nastroju

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A, może ja uściślę - u Panów lubię depilację miejsc intymnych.

Z tą depilacją to trzeba uważać, bo przed samym spotkaniem, tak na chybcika można się zaciąć :) Dlatego lepiej robić to regularnie i dużo wcześniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja w ramach przygotowań nie robię nic nadzwyczajnego golę się, biorę prysznic, ubieram się tak żeby nie straszyć zdarza mi się nie założyć slipek żeby zaskoczyć :D

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą depilacją to trzeba uważać, bo przed samym spotkaniem, tak na chybcika można się zaciąć :) Dlatego lepiej robić to regularnie i dużo wcześniej.

Dużo wcześniej to zdąży już odrosnąć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo wcześniej to zdąży już odrosnąć. ;)

No to trzeba cięcie w porę powtórzyć żeby j..ka były golutkie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wodę na młyn dam...

Borze szumiący, jakże cudownie jest jechać hen hen po całym dniu pracy, nie mieć się gdzie wykąpać, przebrać się w kiblu na stacji paliw w ponętne ciuchy (które i tak wkrótce będą się walać po podłodze), poprawić makijaż (który i tak wkrótce spłynie) i z trzęsącą się stopą na pedale gazu pędzić na spotkanie, pocąc się i moknąć...

"Daj mi chwilę, odświeżę się" - nie ma czasu nawet na wypowiedzenie takich słów, gdy przekraczam próg...

Nie lubię regułek. Pewnie, że zawsze ogolę się. Pewnie, że chcę pachnąć ładnie i być czysta. Lecz... argh!

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie będę tu oryginalny... Z rzeczy które robię zawsze: kąpiel, depilacja, kontrola pazurów, sprawdzenie "zapasów" rzeczy potrzebnych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.11.2018 o 10:28, Wichura pisze:

sprawdzenie "zapasów" rzeczy potrzebnych.

-coś tam1

-coś tam2

-coś tam3

-100 metrów sznurka i gotowy jest na randkę Wichurka ;)

Ej... Jakie Ty zapasy na randkę gromadzisz? Przyznaj się! :D

A ja... Hmmm... przed spotkaniem nie robię nic nadzwyczajnego, czego nie robię zawsze... Codziennie... 

Ogólna pielęgnacja>>>prysznic, depilacja...etc ... 

Mała kropla perfum co się subtelnie zmiesza z zapachem moim, ale go nie zadusi... Nie lubię się czuć jak chłodząca drogeria... 

Odrobina makijażu... Jak mam za dużo to mi zdecydowanie zabija komfort myślenia nawet... 

No i ubieram się...a jak?... to już zależy od kochanka, sytuacji, miejsca... 

Spontany natomiast nie dają możliwości poprawek...przebieranek...więc przygotowana staram się być zawsze... I wszędzie... Zawsze czysta... Zadbana... Pachnąca czymś tam i sobą przede wszystkim... 

A potem już...

"Chcesz mnie? bierz mnie!" :D

I one, te Pierdolone  Spontany smakują mi najlepiej... ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Aine pisze:

Ja pomyślałam o gumkach. ;)

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Aine pisze:

A ja o randkowiczkach :lach:

Przecież bez tego żadnej randki nie będzie :P  :P  :P 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...