Skocz do zawartości
szukamparek

Szukam Parek bądź Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie Poznań i okolice:)

Szukam do spotkań, najlepiej stałych tak jak w tytule, Pań oraz Par. Wiek nie gra roli, ale pewnie mój mógłby przeszkadzać, mam 24 lata.

Spotykam się od 18-stego roku życia. Jestem sporo doświadczony. Brałem udział w spotkaniach, 2K+1M, 2M+3K, 4M+1K, 4M+2K, sporo było konfiguracji (wiekowe równiez od 16 do 50 lat). MIałem również stałe dwie Pary oraz jedna kobietę, ale niestety wszyscy wyjechali za granicę.

Potrafię uszanować decyzję innych, nie narzucam się, nie jestem namolny. Jestem zdecydowany, otwarty i 100proc pewny. Jeśli ktoś szuka jednorazowo(chce sprobować) mogę pomóc w wgłebieniem w temat. Nie musimy tego robić na 1wszym spotkaniu, wpierw trzeba się trochę poznać. Tak więc jeśli znajdzie sie jakaś parka bądź pani chetna na spotkania, to polecam, na pewno nie pożałujecie:)

Mam również kolegę który może dołączyć na zyczenie.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu na PRIV!

Łukasz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...