Skocz do zawartości
Małgosia

Ciuszki, fatałaszki i butki

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm mnie jakoś te szpilki nie kręcą. Może to  kwestia wysokości, która wręcz przeraza:)

Na codzień jak i do pracy głównie nosze sukienki, czasem spódniczka i bluzka jakaś. Bardzo lubię marynarki, w zasadzie mogłabym chodzić na okrągło :))

a buty, w zależności od ilości km, które muszę pokonać. Najczęściej jednak szpilka, najwygodniejsze 7-8 cm i w drogę. 

Biżuterię uwielbiam u innych, zawsze wydaje mi się, że ktoś wygląda w danej lepiej niż ja,  ograniczam się zatem do kolczyków - tzw. wkrętów i bransoletek..

ogromna słabość do torebek...ich nigdy dość ;)

nie wiem czemu do dziś nie mogę się przekonać do pończoch zamiast rajstop.

ps. co dzień :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najczęściej jednak szpilka, najwygodniejsze 7-8 cm

O to, to :)

Wyższe na szczególne okazje, bo one całkiem nie do chodzenia są :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O to, to :)Wyższe na szczególne okazje, bo one całkiem nie do chodzenia są :P

zgadzam się, ja też naprawdę wysokie tylko na szczególne okazje zakładam, choć bardzo lubię; ale zdarza mi się i w płaskich sandałkach pomykać - zależy od okoliczności przyrody ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyższe na szczególne okazje, bo one całkiem nie do chodzenia są

ale kuszą..... kuszą bardziej niż inne :) zawsze najpierw zwrócę uwagę na niebotycznie wysoką szpile... a dopiero jak mój zdrowy rozsądek przejmie ster szukam czegoś odpowiedniejszego na codzienne chodniki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ogromna słabość do torebek...

strasznie dewastuję swoje - mają głównie funkcję użytkową, rzadko dekoracyjną; no i niestety zawsze, zawsze są wypakowane po brzegi, nie ważne, jak są duże. W związku z tym ostatnio, w trosce o kręgosłup, przerzuciłam się na malutkie ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.04.2013 o 12:07, napisano:

Koleżanki, co myślicie o takich buciach?

M: Nie jestem co prawda "koleżanką" ( :D) ale uwielbiam fajnie ubrane kobiety. Co wobec tego sądzicie o takich butkach? A takie, to już zamach na Wasze zdrowie i bezpieczeństwo.

tumblr_lncnn3YA2o1qj0ax3o1_500.jpg

tumblr_mcy58p8Hh51qfoo7bo1_500.jpg

Shoes_AWang2013_Style.png

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wypakowane po brzegi, nie ważne, jak są duże. W związku z tym ostatnio, w trosce o kręgosłup, przerzuciłam się na malutkie

i jak mieścisz wszystko z malutkiej torebce? :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale kuszą..... kuszą bardziej niż inne :) zawsze najpierw zwrócę uwagę na niebotycznie wysoką szpile... a dopiero jak mój zdrowy rozsądek przejmie ster szukam czegoś odpowiedniejszego na codzienne chodniki ;)

może i kuszą :evil: zawsze czuję się w nich seksownie: biodra i biust do przodu, głowa do góry, chód trochę wolniejszy, koci, kołyszący - to wychodzi samo, bez rozmysłu. Ale ja uwielbiam tańczyć, do tego lepszy troszkę niższy obcas i naprawdę wygodne buty. Poza tym, przy moim wzroście, naprawdę niebotyczne szpilki zwracają uwagę ale i lekko deprymować potrafią ;)

zawsze noszę za dużo rzeczy ;)tak mam, wszystko potrzebne ;)ale muszę to zminimalizować - w najmniejszej z torebeczek, wyjściowym Witchenie, zmieści się tylko mała komórka, karta kredytowa i chusteczka do nosa, pomadka już nie ;)

na wcisk ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Nie jestem co prawda "koleżanką" ( :D) ale uwielbiam fajnie ubrane kobiety. Co wobec tego sądzicie o takich butkach?

Dołączona grafikaShoes_AWang2013_Style.png

A takie:

Dołączona grafikatumblr_mcy58p8Hh51qfoo7bo1_500.jpgDołączona grafikatumblr_lncnn3YA2o1qj0ax3o1_500.jpg

to już zamach na Wasze zdrowie i bezpieczeństwo.

Jeśli te pierwsze są na szpilce to mi się podobają ale jeśli mają taki sam obcas jak te białe to mnie nie urzekły :) w pozostałych bym się chyba zabiła :)

no i niestety zawsze, zawsze są wypakowane po brzegi, nie ważne, jak są duże.

Mnie tez to dotyczy :) Nie ważne jak duża torebka zawsze jest pełna i jest w niej dosłownie wszystko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli te pierwsze są na szpilce to mi się podobają ale jeśli mają taki sam obcas jak te białe to mnie nie urzekły :)

M: tak, te czarne też są na słupku (dzięki temu zapewne nadają się w ogóle do chodzenia ;)) Alexander Wang, kilka pasków skóry i ponad 4Kzł. Zgroza! :D...Te turkusowe prześliczne ale...

bym się chyba zabiła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...