Skocz do zawartości
Małgosia

Ciuszki, fatałaszki i butki

Rekomendowane odpowiedzi

Kobietki co lubicie nosić na codzień na wyjścia, do pracy, a czego w życiu nie założycie?

Jaką lubicie biżuterię oraz buty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na co dzień lubię wszystko co wygodne i subtelne. Mam wyrazistą urodę, więc obwieszona świecidełkami wyglądałabym śmiesznie.

Prosta forma i drobne podkreślenia kobiecości to to, co lubię najbardziej. A buty przede wszystkim wygodne, ale też takie, które "wzmacniają" sylwetkę, czyli koturna, albo dobrze wyprofilowany obcas, na którym mogę bez problemy spędzić pół dnia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy co danego dnia mam robić. Jeśli wiem, że czeka mnie "rajd" ;) wielogodzinny po mieście, to na pewno nie szpile - raz, że szkoda nóg; dwa, że szkoda zdzierać obcasy. ;)

W zasadzie mój ubiór dzienny i wieczorny nie różni się mocno - zazwyczaj noszę sukienki. Na jakieś wielkie wyjścia - te wyjątkowe kiecki. Na rower i do ćwiczeń ofc. krótkie spodenki lub getry.

Uwielbiam biżuterię - u innych. ;) Sama noszę niezwykle rzadko, bo ciągle się o coś zaczepiam (a to włosy, a to pończochy, a to ciuchy). A jeśli noszę, to zazwyczaj kolczyki, niekiedy pierścionki, rzadziej coś na szyję (włosy! No zawsze mi się coś tak wkręci, że wyrywam!), bransoletek prawie nigdy.

Mam natomiast wielką słabość do czerwonych ciuchów, butów, torebek, itd. Staram się nad tym zapanować, bo przecież nie mogę być w czerwieni zawsze i od stóp, do głów. ;)

Bieliznę uwielbiam czarną i czerwoną oczywiście. ;)

A czego nie założę? Na pewno dżinsów do teatru.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do pracy strój elegancki i koniecznie szpilki, na codzień również kobiecy i wówczas sukienki, które po prostu ubóstwiam.

co do biżuterii to kolczyki, bransoletki i obraczka koniecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do pracy w kostiumie, albo spodniczka, bluzka ewentualnie sweterek. Oczywiście buty na obcasie, niezależnie od pory roku najczęściej pończochy, czasem rajstopy. Po pracy podobnie, z tym, ze dochodzą jeszcze sukienki. Z biżuterii pierścionki, kolczyki, łańcuszki (z tym jeden na nodze), czasem jakaś bransoletka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ulubiona biżuteria - tzn 2 rzeczy, które zawsze mam na sobie, to dwa pierścionki (czy może raczej obrączki), do których mam emocjonalny stosunek i bardzo je lubię. Świetnie się w nich czuję.

Jedna to obrączka ślubna, noszona na jednym z palców którejś z dłoni - zmienia swoje miejsce, ale zawsze jest ze mną. Druga to pierścionek na nogę, którego nie zdejmuję od nastu lat, a który uwielbiam!

Bez nich czułabym się bardziej niż naga. Od lat nie zdejmuję ani na chwilę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...