Skocz do zawartości
Małgosia

Ciuszki, fatałaszki i butki

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.11.2017 o 12:10, Dragonfly napisał:

Oj, gdy chodzi się w nich po domu to można i w takich 18cm - moje ulubione mają właśnie 18cm. Owszem, tańczyć się w nich raczej nie da, ale mam już wprawę w chodzeniu. Poza tym, widuje mnie w nich tylko mój mąż, a jemu zachwyt wtedy przyćmiewa wzrok :D

Wow, przy moim wzroście w takich butach mialabym prawie 2 metry to chyba tylko na GB z drużyną koszykarzy Okazyjnie noszę szpilki takie 6-7 cm, wtedy jestem wzrostu męża, a uznaję, że to czy mam 178, czy 184 to już i nie jakas ogromna różnica, bo tak czy siak jestem wysoka

Ja niestety do pracy muszę się ubierać raczej elegancko, staram się to oczywiście urozmaicać, ale i tak mam przesyt, więc na codzień uwielbiam jeansy i ostatnio Korzystam z mody i nałogowo kupuje sportowe buty. Lubię też sukienki, latem ogólnie lubię pokazywać nogi. 
Seksowne ubrania zostawiam zdecydowanie na wyjścia na miasto, randki i muszę mieć na nie nastrój.

Biżuterię lubię delikatną i podobnie jak @MaryRose nie lubię złota. Swoją drogą Mary faktycznie rozważ bloga, bo masz bardzo nietuzinkowy styl i te stroje w Twojej galerii naprawdę robią wrażenie

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...